Derfor nægter verdensstjerne selfies

Jim Carrey gider ikke selfies med sine fans

Du må tro om, hvis du vil have et selfie med Jim Carrey. Foto: Ritzau Scanpix
Du må tro om, hvis du vil have et selfie med Jim Carrey. Foto: Ritzau Scanpix

Det er næsten en selvfølge, når kendte personer befinder sig i det offentlige rum, at håbefulde fans prøver at tage en selfie med stjernen.

Men hvis det er Jim Carrey, man prøver at shanghaje til en selfie, så må man tro om igen.

Det er nemlig spild af liv, lyder det.

Det fortæller han i et interview med The Hollywood Reporter.

57-årige Jim Carrey, som blandt andet er kendt for filmene 'Ace Ventura' og 'Dum og dummere', har siden begyndelsen af 90'erne været en sand Hollywood-stjerne. Men i løbet af de sidste år har han trukket sig en smule tilbage fra den røde løber.

Men det ændrer selvfølgelig ikke på, at han stadig bliver genkendt. Og det har han som sådan ikke et problem med, det er først når fans spørger om en selfie, at han får nok.

- Jeg er bestemt ikke hadsk over for fremmede mennesker. Jeg mener bare, at man bør snakke sammen i stedet for at tage en selfie, siger han til mediet.

Jim Carrey viser sit livs kærlighed frem på den røde løber. Foto: Valerie Macon Intl. kendte Verdenskendt skuespiller scorer 22 år yngre kollega

Han føler nemlig ikke, at han bliver behandlet som et ligeværdigt menneske, når fans står fremme med mobilen og håber på et billede med ham.

- Jeg droppede det for lang tid siden, da jeg hellere vil være en person end en ting. Jeg føler mig ikke presset til, at jeg skal glæde alle, fortæller Jim Carrey.

Og da mediet spørger ind til, hvad der helt konkret er galt med selfies, svarer han:

- Selfies er spild af liv. Så tager man bare et billede til sin Instagram. Folk får et falsk indtryk af virkeligheden, siger han.

Tilbage i februar 2018 valgte han også at slette sin Facebook-profil. Det var ifølge ham i protest mod netværkets indblanding i det amerikanske præsidentvalg.

93 kommentarer
Vis kommentarer