Det ser sort ud for Cosby

Mængden af forulempede kvinder vokser med lynets hast

Bill Cosby har et seriøst forklaringsproblem. Foto: AP
Bill Cosby har et seriøst forklaringsproblem. Foto: AP

I begyndelsen tænkte mange vist, at det nok bare var nogle kvinder, som ville score fra en rig mand, der bare var nødt til at betale for ikke at ødelægge sit omdømme.

Men folk skal vist være mere end almindeligt stærke i troen som Bill Cosby-fans, hvis de skal sidde overhørigt, at 35 kvinder indtil videre er stået frem og har erklæret, at han har krænket dem.

Se også: Ny anklage: 'Bill Cosby bedøvede og forgreb sig på mig'

Og her op til  weekenden kom yderligere to kvinder til.

Beskrivelserne af Bill Cosbys påståede sexovergreb er nogenlunde enslydende. Kvinderne fortæller, at han var stjernen, de lod sig lokke af, og da de begyndte at sige 'nej' tog han selv resten.

Sunni Welles f.eks. fortæller, at hun blev misbrugt som 17-årig, hvor hun endnu drømte om en musik-karriere.

Se også: Se Bill Cosby nøgen og fed

- Han var mit store idol. Stjernen. Bill Cosby. Så jeg fortrængte mindet om overgrebet. Men nu hvor alle de andre modige kvinder er trådt frem, vover jeg det også, sagde hun i retten.

Den anden kvinde, Margie Shapiro, som trådte frem fredag, forklarede , at hun var 19 år, da hun fik lov til at følges med Bill Cosby til en fest hos Hugh Heffner. Her fik hun så nogle piller og blev derefter sexforulempet.

Se også: Cosby til kvinde: Pas på med at drikke i nærheden af mig

Næsten alle kvindernes historier går på, at Cosby har brugt sin enorme popularitet til at overvælde dem, hvorefter han på den ene eller anden måde har sex-krænket dem.

73 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere