Diaz holder sig i form med sex

Den modne kvinde afslører sine træningskneb

Benji Madden behøver ikke at skamme sig over sin syv år ældre kone, Cameron Diaz. Foto: Bulls
Benji Madden behøver ikke at skamme sig over sin syv år ældre kone, Cameron Diaz. Foto: Bulls

Alle skuespillere har hver deres måde at holde sig i form på. Det gælder også 42-årige Cameron Diaz. Hendes træningsmetode hedder god sex.

- Sex er dejligt helsebringende, og vi behøver ikke at dyrke sex af nogen som helst anden grund, siger hun ifølge Expressen i Huffington Post.

Se også: Rockmusiker får Cameron Diaz-tatovering

For Hollywoods kvinder er det en daglig kamp at holde figuren i skarp form. Og alle kneb gælder. Ingen synes at have brug for modne kvinder med en moden kvindes krop - de skal helst ligne unge piger langt op i 40'erne.

Benji Madden og Cameron Diaz har sagt ja til hinanden. (Foto: Bulls) Intl. kendte - 6. jan. 2015 - kl. 10:24 Cameron Diaz har sagt ja til Benji

Derfor er Diaz ikke den eneste, der holder af at gøre opmærksom på sin 'formkurve'. Det gælder også for Beyoncé Knowles, der med sine 33 år stadig har 'ungpigekrop'. Eller Khloe Kardashian der ikke bliver træt af at lægge fotos af sin veltrænede krop på Instagram. Hun insisterer tilmed på, at hun kommer rengøringsmiddel i maden, så hun ikke kommer til at spise for meget.

Men Cameron Diaz holder fast i god gammeldags lagengymnastik. Og hun hævder, at hun sammen med sin unge mand Benji Madden på 35 er særdeles aktiv i 'træningslokalet'.

Se også: Medie: Cameron Diaz er forlovet

Faktisk mener Diaz, at kroppen nærmest kan blive afhængig af træning - og her tænker hun ikke kun på den gymnastik, hun får med husbond, mens også på mere almen træning.

Med til historien hører nok, at Diaz og Madden først blev gift i januar i år, så nogen vil nok mene, at parret - og Diaz - stadig ræser af sted på de lyserøde skyer.

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere