DiCaprio vil bygge miljøvenligt luksus-hotel

Titanic-stjernen vil udvikle sit eget øko-hotel på sin egen ø

For ti år siden købte skuespilleren Leonardo DiCaprio sin egen ubeboede ø uden for Belize, der ligger i Det Caribiske Hav. Nu vil han udvikle et økologiske hotel på øen.

Den nu 40 år gamle filmstjernen har tjent millioner på de mange film, han gennem tiden har medvirket i. Og denne pengesum har altså givet ham muligheden for at investere i øen Blackadore Caye, som han forelskede sig i i 2005.

Ifølge New York Times betalte Leonardo DiCaprio 1,75 millioner dollar for øen. Nu samarbejder med han med flere for at forvandle den ubeboede ø til et luksusresort.

Se også: Nu kan du leje DiCaprios hus - se billederne

Bikini-modellerne kender alle kun for godt til Leos ry og rygte. (Fotocollage: AP/All Over Press) Intl. kendte - 22. feb. 2015 - kl. 10:37 DiCaprios kvinder afslører alt

Økologisk luksus
Ifølge norske VG har skuespilleren udtalt, at målet med luksus-resortet er at redde miljøet i området. Resortet skal bidraget til at rehabilitere økosystemet på øen og i området omkring.

Netop det område har været udsat for overfiskning og skovfældning. Det er ingen hemmelighed, at DiCaprio er en ivrig miljøforkæmper. Og så er han blevet udnævnt til FN repræsentant for klimaforandringer, hvor han skal arbejde sammen med forskere for at udarbejde kunstige koralrev og drivhuse for søgræs.

Filmnyheder - 16. jan. 2015 - kl. 13:42 DiCaprio og De Niro i svinedyr reklame

- Hovedfokus er at gøre noget, som vil forandre verden, siger skuespilleren til New York Times og fortsætter:

- Jeg ville ikke have taget til Belize og bygget på en ø, hvis ikke det var fordi, at ideen var banebrydende for miljøet.

Ifølge planen skal resortet bestå af 68 villaer, som kan lejes og 48 private hjem. Priserne anslås til at ligge mellem 5 og 15 millioner dollar, hvis man da ønsker at købe.

Se også: Leonardo fyrer model-kæresten

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere