Dødsulykken: Her er Bruce Jenners 'dom'

Caitlyn Jenner - tidligere Bruce Jenner - har fået rettens afgørelse for sin involvering i den fatale bilulykke tilbage i februar måned

Sådan så det ud efter Jenners involvering i den fatale bilullykke (Video: AP)

Caitlyn Jenner kan ånde lettet op.

Den tidligere Kardashian-stedfar, som siden ulykken har fået en kønsskifteoperation, slipper nemlig for fængselsstraf for sin involvering i den fatale bilulykke tidligere på året, hvor den 70-årige Kim Howe mistede livet, skriver Daily Mail.

Reality-faren kørte angiveligt op bag i Kim Howes Lexus, som blev skubbet over i den modsatte vejbane, hvor den hamrede sammen med en Hummer.

Intl. kendte - 10. sep. 2015 - kl. 19:52 Kardashian-stedfar: Frygter straf i mande-fængsel

Den efterfølgende efterforskning viste, at Jenner på ulykkestidspunktet kørte med en usikker hastighed i forhold til vejforholdene.

Siden ulykken har Bruce Jenner ventet på statsadvokatens beslutning om, hvorvidt han skulle sigtes for uagtsomt manddrab, men onsdag afviste anklagerne at sigte den tidligere OL-guldvinder på grund af manglende beviser.

- Vi var fra start af sikre på, at en grundig og objektiv efterforskning ville fjerne alle mistanker om kriminelle handlinger mod Caitlyn, udtaler Jenners advokat, Blair Berk, ifølge Daily Mail.

- Vi er glade for, at der er enighed om, at selv en sigtelse for en mindre forseelse ville være uhensigtsmæssig. En trafikulykke - uanset hvor forfærdelig og hjerteskærende det er, når et liv går tabt - er ikke nødvendigvis en kriminel handling.

Caitlyn Jenner risikerer at skulle et år bag tremmer. (Foto: AP) Intl. kendte - 21. aug. 2015 - kl. 08:56 Caitlyn Jenner kan ryge bag tremmer

For tre uger siden medvirkede Caitlyn Jenner i et afsnit af tv-programmet 'Today Show', hvor hun udviste bekymring for at at blive tvunget til at skulle afsone straffen i et fængsel for mænd, hvis hun endte med at blive dømt skyldig, da hun ikke havde gennemgået sin kønsskifteoperation, da ulykken fandt sted.

- Det er et stort problem, at de er villige til at putte transkønnede kvinder i et mande-fængsel, sagde Caitlyn Jenner til værten Matt Lauer, og fortalte samtidig, at hun ikke kan huske meget af den fatale ulykke.

- Jeg husker det ske, men det er også omkring det eneste, jeg husker. Du kommer aldrig over en tragedie som denne. Du bliver bare nødt til at lære at leve med det så godt, som du nu engang kan, fortalte realitystjernen i programmet.

Oscar Pistorius græder under retssagen mod ham i Sydafrika i 2014, hvor han blev dømt for at have skudt og dræbt sin kæreste. (Foto: AP/Kim Ludbrook) Kendte Kendte bag dødsfald: De har liv på samvittigheden

Her er Caitlyn 'Bruce' Jenner på forsiden af Vanity Fair (Video: AP)

44 kommentarer
Vis kommentarer