Dræbt i Jenner-ulykke: Nu sagsøges den døde

En 70-årige kvinde blev i februar dræbt i en trafikulykke. Nu vil fem overlevende fra ulykken have erstatning

Caitlyn Jenner vil formentlig senere også blive sagsøgt af de fem fra Hummer'en, har de allerede varslet. (Foto: AP)
Caitlyn Jenner vil formentlig senere også blive sagsøgt af de fem fra Hummer'en, har de allerede varslet. (Foto: AP)

Det lyder ret bizart, men ikke desto mindre bliver kvinden, der tidligere på året blev dræbt i den ulykke som Kim Kardashians stedfar, Bruce Jenner, var blandet ind i, nu sagsøgt. Det skriver TMZ.com.

Intl. kendte - 8. feb. 2015 - kl. 12:09 TV: Papa-Kardashian i fatal bilulykke

Og det er ikke småpenge, som 70-årige Kim Howe kan blive dømt til at betale fra graven. Kravet fra fem af de involverede i ulykken er svimlende 18,5 millioner dollars i erstatning. Det svarer til 122 millioner danske kroner.

Dødsulykken skete i begyndelsen af februar, da Bruce Jenner – der som bekendt er sprunget ud som kvinde og nu hedder Caitlyn – kørte op bag i Kim Howes Lexus. Men her stoppede det fatale uheld ikke, for Lexus’en fortsatte over i modsatte vejbane og hamrede sammen med en Hummer. Det kostede Howe livet.


Så smadret var kvindes hvide Lexus efter ulykken. (Foto: AP)

Det er føreren og passagererne af Hummer'en, der nu hævder, at den dræbte kvinde var uagtsom, da hendes bil køre på tværs af vejen.

Sådan ser hun ud efter sin operation. (Foto: All Over) Intl. kendte - 2. maj. 2015 - kl. 12:52 Bruce Jenner sagsøgt for dødsulykke

I næste uge får Caitlyn Jenner formentlig afklaret, hvordan efterforskerne af sagen ser på hendes skyld i ulykken. Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, er det sandsynligt at Jenner vil blive sigtet for uagtsomt manddrab i forbindelse med ulykken. Det kan sende Jenner et år bag tremmer.

Caitlyn Jenner risikerer at skulle et år bag tremmer. (Foto: AP) Intl. kendte - 21. aug. 2015 - kl. 08:56 Caitlyn Jenner kan ryge bag tremmer

39 kommentarer
Vis kommentarer