Efter breakup: Nu har verdensstjernene fundet sammen igen

On/off-parret Gigi Hadid og Zayn Malik er on igen

Sådan her så det ud, da parret oplyste på sociale medier, at de gik fra hinanden (Video: AP)

I marts ramte den triste melding. Supermodellen Gigi Hadid og den tidligere 'One Direction'-sanger Zayn Malik var gået fra hinanden efter et par år sammen.

Fans af det fashionable par over det meste af kloden begræd bruddet, men nu - knap tre måneder senere - er der godt nyt til de fans, der stadig måtte tænke på ZiGi (ja, det er deres parnavn). De er nemlig 'back on track' ifølge amerikanske og britiske medier - heriblandt Hello Magazine.

Zayn Malik og Gigi Hadid har fundet sammen - igen. Foto: All Over Press
Zayn Malik og Gigi Hadid har fundet sammen - igen. Foto: All Over Press
 

- Realiteten er, at de er vokset fra hinanden. De har været væk fra hinanden i lang tid, siger en kilde tæt på parret angiveligt til The Sun. Foto: All Over Press Intl. kendte - 14. mar. 2018 - kl. 10:31 Det er slut: Superstjerner går fra hinanden

Beviset? Et kyssebillede på 25-årige Hadids Instagram-story, hvor Zayn Maliks afblegede lokker og markante tatoveringer kan ses.

Og alle ved jo, at intet siger seriøst forhold som et opslag, der er tilgængeligt i hele 24 timer. Men faktisk har rygterne om genforeningen svirret i flere måneder, så mon ikke den er god nok?

Parret fandt angiveligt sammen i slutningen af 2015.

Foto: AP Intl. kendte - 26. feb. 2018 - kl. 14:33 Superstjerne deler nøgenbilleder: Men fansene taler kun om én ting

 

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere