Efter Robin Williams' død: Familien slås om pengene

Komikerens enke slås med hans børn om størrelsen på arven

Blandt Robin Williams store forkærligheder var dyrene, og her gorillaen Koko. Lige så megen kærlighed lader ikke til at fylde blandt skuespillerens familie, der nu slås om arven.

Robin Williams' enke, Susan Schneider, kan ikke enes med hans børn.

Hun mener ikke, at hun får en stor nok del af arven efter den populære komiker og skuespiller til at få hverdagen til at hænge sammen.

Omvendt mener de tre Williams-børn, at hun får, hvad hun fortjener.

(Foto: AP) Intl. kendte - 12. aug. 2014 - kl. 05:47 Robin Williams er død

Nu er Susan Schneider så gået rettens vej for at få en større portion af arven.

I papirerne, som TMZ har fået aktindsigt i, nævner enken ikke, hverken hvor meget hun får, eller hvor meget hun vil have, men blot at hun får for lidt til at kunne opretholde et liv i det hjem, som hun delte med Robin Williams i den californiske by, Tiburon.

Hun har nemlig ikke råd til at betale husleje, forsikring og vedligeholdelse af stedet, skriver hun.

Børn og barnlige sjæle husker ham for rollen som Mrs. Doubtfire, hvor en skilsmisseramt mand strakte sig langt for at få lov til at se sine børn.
Det skete ved dagligt at iføre sig et udførligt kostume som en ældre dame, som blev ansat til at passe de tre børn.
Den udadtil sprudlende, energiske og geniale skuespiller og komiker havde også i virkelighedens verden tre børn, som nu sidder tilbage uden deres far. (Foto: AP) Intl. kendte - 12. aug. 2014 - kl. 07:57 Robin Williams' sidste hilsen til datteren

Det er ikke første gang, at der er problemer i forholdet mellem Robin Williams' enke og hans tre børn. I december sidste år gik Susan Schneider ligeledes rettens vej for at lægge beslag på flere af komikerens ejendele, som børnene mente tilhørte dem.

Den sag gad dommeren i San Francisco dog ikke gå ind i og bad parterne finde en løsning uden for retslokalerne.

Robin Williams frygtede måske et liv med Parkinson's Syge. (AP Photo) Intl. kendte - 14. aug. 2014 - kl. 21:50 Robin Williams led af Parkinsons

Robin Williams begik selvmord den 11. august 2014. Han blev 63.

Han efterlod sig sin kone, Susan Schneider, som han havde været gift med siden 2011, og tre børn, Zelda Rae Williams, Cody Alan Williams og Zak Williams, fra to tidligere ægteskaber.

Se også: Upåvirket ved sit selvmord

38 kommentarer
Vis kommentarer