Efterlyst sanger fundet død

Scott Hutchison, der har været forsvundet siden onsdag, er fundet død, skriver BBC

I går stod Scott Hutchisons brødre frem og udtrykkede bekymring for ham. Samtidig opfordrede de ham til at give lyd fra sig. Video: PA

Scott Hutchison har været sporløst forsvundet siden onsdag.

I går, torsdag, klokken 20.30 lokal tid, fandt politiet et lig i forbindelse med eftersøgningen, og nu er det bekræftet, at der er tale om Scott Hutchison.

Det skriver flere medier heriblandt BBC.

Både Franz Ferdinand-sanger Alex Kapranos, dj Edith Bowman og Skotlands leder, Nicola Sturgeon, har allerede skrevet rørende beskeder på deres Twitter-profiler:

'Forfærdelige nyheder om Scott Huchison. Et forfærdeligt tab', skriver Alex Kapranos.

'Kan ikke forstå, at jeg læser dette. Det sørgeligste at vågne op til nogensinde. Kærlighed og de bedste ønsker til hele Hutchison og Frabbit-familien', skriver Edith Bowman.

'Hjerteskærende nyheder. Mine tanker er med Scotts familie, venner og fans. Et bemærkelsesværdigt og meget elsket talent', skriver Nicola Sturgeon.

Den 36-årige skotte var frontmand i det skotske indie-rockband Frightened Rabbit, der blandt andet optrådte på Roskilde Festival i 2009.

Han blev sidst set i live tidligt onsdag nat, da han forlod Dakota Hotel i South Queensferry, der ligger vest for Edinburgh.

Omkring midnat natten til onsdag skrev han to hjerteskærende beskeder på sin Twitter-profil.

'Vær god ved alle, du elsker. Det er ikke en selvfølge. Jeg er så irriteret, at det ikke er det. Jeg levede ikke selv op til det, og det gør mig ondt. Husk at give dem, du elsker, et knus', skrev Scott Hutchison.

'Jeg er væk nu, tak', skrev Scott Hutchison ligeledes.

Få hjælp ved selvmords-tanker

Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, man nogle gange får i livet.

Hos Livslinien kan du - alle årets dage fra klokken 11 til 05 - få en rådgivende samtale. Du er anonym og må gerne ringe flere gange.

Telefonnummeret er 70 201 201. Du kan også chatte og skrive til Livslinien her.

Børnetelefonen kan også hjælpe. Ring til dem på 116 111. Du kan også skrive og chatte med Børnetelefonen her

Cathy Godbold blev kendt for sin rolle som den attraktive journalist Deborah Hale i tv-serien 'Saddle Club'. Foto: All over press Intl. kendte Kendt skuespiller død: Blev kun 43 år