Eksperter advarer: Din datter får taleproblemer, Beckham

Beckhams fireårige datter bruger stadig sut, og flere eksperter mener, hun vil risikere at få både tale- og tandproblemer

David Beckham og hans kone Victoria har endnu ikke vænnet datteren af med at bruge sut. (Foto: AP)
David Beckham og hans kone Victoria har endnu ikke vænnet datteren af med at bruge sut. (Foto: AP)

Eksperter mener, fodboldspilleren David Beckham og den tidligere Posh-Spice Girl Victoria Beckham risikerer at give deres datter Harper tale- og tandproblemer, hvis de ikke snart vænner hende af med at bruge sut.

Harper er fire år, og eksperterne mener, at hun altså nu er blevet for gammel til at bruge sut. Det skriver Daily Mail.

Ifølge avisen er sutter til at berolige børn og er kun anbefalet til små babyer. Men nogle forældre har svært ved at bryde den dårlige vane og lader deres børn bruge sut alt for længe.

Spice Girls tilbage i storhedstiden i 1997. (Foto: PA Photos) INTL. MusikNYT - 7. aug. 2015 - kl. 13:15 Avis: Spice Girls genforenes - næsten

Spice Girls ved  Victoria's Secret fashion show i 2007. Fra venstre ses: Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell og Victoria Beckham. Foto: AP Kendte 90'ernes Spice Girls – Her er de i dag

Harper er for nyligt blevet fotograferet i Californien med sin far og storebror, hvor hun går på gaden med en sut i munden.

Du kan se billedet af Harper med sin far HER

Det har nu fået forældre-eksperten Clare Byam-Cook til at udtale, at Beckham skaber risiko for Harpers velbefindende.

- Jeg kan ikke forstå, at hun stadig bruger sut. Hvis hun har en sut i munden i en alder af fire år, kan det virkelig skade hendes tænder og meget let hindre hendes tale-kundskaber, siger hun og forklarer:

- Der er meget mindre sandsynlighed for at du begynder at tale, hvis du har en sut i munden end, hvis din mund er fri. Mange tandlæger vil være enige i, at det ikke er godt at bruge sut i den alder.

I baggrunden kan man se Caroline Wozniacki skære ansigt til kameraet, mens David Beckham i forgrunden smiler til fotografen. (Foto: Instagram) Danske kendte - 18. jul. 2015 - kl. 13:26 Se billedet: Wozniacki driller Beckham

Hun mener, det er problematisk at især et så kendt par lader deres datter gå med sut i så høj en alder.

- Om man vil eller ej, så er David og Victoria rollemodeller, og mange mennesker vil se det og tænke, at det er helt normalt at gå med sut som fireårig.

Se også: 'Beckham er forsuttet og overbetalt' - 15 forrygende Froch-citater

27 kommentarer
Vis kommentarer