Elton John ender bitter strid med sin mor

Sangeren har genoptaget kontakten til sin 90-årige mor efter otte års ballade

Sådan så forholdet med Elton John og hans mor Sheila samt stedfar ud i 1971. Foto: The LIFE Picture Collection/Gett
Sådan så forholdet med Elton John og hans mor Sheila samt stedfar ud i 1971. Foto: The LIFE Picture Collection/Gett

Efter otte år med uoverensstemmelser har den engelske sanger Sir Elton John og hans mor, Sheila Farebrother, begravet stridsøksen.

- Vi har nu kontakt igen, bekræfter sangeren over for The Mirror.

- Af respekt for min mors privatliv, har jeg altid undgået at tale offentligt om vores forhold. Men jeg kan sige, at vi nu har kontakt igen, og det har vi haft siden min mors 90-års fødselsdag, siger han til avisen.

Sheila Farebrother, som er Elton Johns mor, kan ikke lide sin svigersøn, David Furnish. Foto: AP Intl. kendte Elton Johns mor: Derfor ser jeg ikke min søn

The Mirror har tidligere fået Sheila Farebrothers version af den langvarige konflikt, og ifølge hitsangerens mor udsprang uoverensstemmelserne af, at hun ikke ville afbryde kontakten til flere tidligere medlemmer af sangerens stab.

- Jeg sagde til ham, at jeg ikke havde i sinde bare at droppe dem.

- Til min store forbavselse sagde han til mig, at han hadede mig, og så smed han røret på. Det sagde han til sin egen mor, fortalte hun til avisen sidste år.

68-årige Elton John viser ingen tegn på at sætte tempoet ned og 4. juli spiller han i Mindeparken, Aarhus. (Foto: Polfoto) INTL. Album-anm. Elton John i hopla

Sheila Farebrother har tidligere forklaret til den britiske avis, at hun mener, at Elton Johns mand, David Furnish, var skyld i, at sønnen vendte sig mod hende.

Ifølge The Mirror er det dog kommet frem, at Elton Johns mand helt modsat har forsøgt at få mor og søn til at genoptage kontakten, og nu er det altså lykkedes at få dem til at lægge konflikterne bag sig.

Elton Johns 90-årige mor valgte sidste år at stå frem og tale ud om bruddet med sønnen, efter det kom frem, at hun havde hyret en 'lookalike' til at synge og optræde som Elton John ved sin 90-års fødselsdag.

Elton John står klar til at debattere homofobi med selveste Putin, hvis lejligheden skulle byde sig. (Foto: Mogens Flindt) Intl. kendte Elton John: Homofobi er aldrig sjovt

7 kommentarer
Vis kommentarer