Eminem efter misbrug: - Jeg blev ligesom en forpulet hamster

Rapperen sammenligner sig selv med en hamster, da han skulle tabe de kilo, han havde taget på efter sit massive pillemisbrug

Eminem er nu nærmest afhængig af motion. (Foto: AP)
Eminem er nu nærmest afhængig af motion. (Foto: AP)

I 2007 ramte Eminem bunden, da han efter mange års massivt misbrug fik en alvorlig overdosis. Efterfølgende valgte den nu 42-årige rapper at kæmpe mod sine mange dæmoner og indlagde sig selv til afvænning.

Omvæltningen kickstartede en helt ny livsstil for den Oscar-vindende rimsmed, fortæller han i den kommende september-udgave af magasinet Men's Journal.

Eminem har i et interview afsløret sit største nederlag. (Foto: AP) Intl. kendte - 24. jul. 2015 - kl. 17:48 Eminem afslører sit livs største nederlag

- Jeg var tæt på 104 kilo. Alt det Vicodin og Valium, jeg havde misbrugt i årevis, efterlod et stort hul i min mave og for at undgå mavesmerter, spiste jeg konstant - og spiste usundt, siger Detroit-rapperen om sin daværende kampvægt.

- Da jeg kom ud fra afvænningsklinikken, havde jeg brug for at tabe mig, men jeg havde også brug for at finde en måde at være ædru på. Så jeg begyndte at løbe, og det gav mig en naturlig endorfin-rus, og det hjalp også min søvn, siger Eminem, hvis borgerlige navn er Marshall Bruce Mathers III.

Men i stedet for være afhængig af stoffer og piller, blev '8 Mile'-stjernen i stedet afhængig af noget helt andet.

Se også: Tv-vært til Eminem: Har du overvejet pension?

- Jeg blev ligesom en forpulet hamster. Jeg blev helt manisk omkring kalorier og sikrede mig, at jeg forbrændte 2000 hver eneste dag. Jeg løb 27 kilometer om dagen. Halvdelen inden jeg gik i studiet og halvdelen efter arbejde, beretter rapperen, der kom ned på 67 kilo, men til sidst fik slidskader.

- Da jeg stoppede med at bruge løbebåndet så meget, brugte jeg trænings-dvd'er i stedet. Jeg har brug for, at der står en person på tv og råber af mig, siger Eminem, der holder fast i sin livsstilsændring.

- Når man når et punkt, hvor man har gjort fremskridt og har investeret tid i det, kvitter man det ikke og dropper alt, hvad man har opnået, lyder det fra Grammy-vinderen.

Se også: Eminem opfylder døende fans sidste ønske

Eminem er snart aktuel med soundtracket til det kommende boksedrama 'Southpaw', der har Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams og rap-kollegaen 50 Cent på rollelisten.

Filmen får dansk premiere den 20. august.

12 kommentarer
Vis kommentarer