En lille milliard til Hulk Hogan for misbrug af sexvideo

Netportalen Gawker blev dømt med piber og trommer for at have krænket wrestlingstjernen

Lørdag blev Hulk Hogan spottet efter en tur i et fitness-center i Florida- (Video: Splash)

Hvis dommen bliver stående, må portalen Gawker punge ud med ikke færre end 115 mio. dollars i erstatning - svarende til en lille milliard danske kr. - for at have publiceret en video, hvor Hulk Hogan har sex med sin ven Todd Alan Clems kone, Heather Clem, skriver BBC ifølge VG.

Videoen blev  publiceret i 2012, og forleden lykkedes det for Hogans advokater at overbevise tre dommere i retten i Florida om, at der var sket en alvorlig krænkelse af Hogans privatliv samt, at videoen ikke havde nogen aktuel nyhedsværdig.

Hogan, der er døbt Terry Bollea, har haft det skidt med videoen, fordi parrets lagengymnastik blev filmet i det skjulte, og fordi hverken Heather Clem eller wrestlingstjernen selv blev kontaktet før offentliggørelsen.

Hulk Hogan kan se frem til, at videoen, hvor han dyrker sex med sin tidligere vens eks-kone, vil blive vist i retssalen. (Foto: AP) Intl. kendte - 4. okt. 2015 - kl. 21:05 Hulk Hogan: Sex i retssalen

- Dette er ikke bare en sejr i dag, men en sejr for alle, der er blevet ofre for den værste form for tabloid-journalistik, mente en af Hogans advokater efter dommen.

Hogan selv var også tilfreds. I sine opdateringer på Twitter takker han blandt andet Gud for, at retfærdigheden sejrede.

- Hvad sagde jeg? Jeg sagde, at jeg ville tvære dem ud, skrev han senere.

Se også: Hulk Hogan tilsviner bøsser

Portalen Gawker er ifølge BBC kendt for 'sin aggressive og meget negative dækning af kendisser'.

Gawkers advokater forsøgte at overbevise retten i Florida om, at frihed for pressen vejer tungere end de kendtes privatliv, og at sexvideoen havde 'nyhedsværdi', fordi Hogan har gjort sit privatliv til en del af sin offentlige optræden.

Men den gik ikke.

Argumentet var, at når man som Hogan og hans familie i en årrække har haft tilværelsen lavet om til en reality-dokumentar-serie på tv med titlen 'Hogan Knows best', så kan man ikke begynde at påberåbe sig krænkelser af privatlivet.

Hogan har selv sagt, at hans karriere har taget skade af videoen, og at han blev helt knust, da den blev offentliggjort.

Hulk Hogan undskylder nu, at han blandt andet har sagt 'fucking nigger'.(Foto: AP) Intl. kendte - 24. jul. 2015 - kl. 19:41 Hulk Hogan undskylder racistiske udtalelser

Gawkers grundlægger, Nick Denton, har allerede tilkendegivet, at dommen vil blive anket.

28 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere