Endnu en Hollywood-stjerne anklages for voldtægt

'Gossip Girl'-skuespilleren Ed Westwick beskyldes for voldtægt, men nægter sig skyldig

Ed Westwick er for tiden aktuel i BBC-serien 'White Gold'. Foto: All Over Press
Ed Westwick er for tiden aktuel i BBC-serien 'White Gold'. Foto: All Over Press

Se også: Her er stjernerne fra Gossip Girl i dag

Kevin Spacey har spillet med i filmklassikerne 'The Usual Suspects', 'Se7en' og 'American Beauty'. Foto: AP/Jordan Strauss Intl. kendte - 2. nov. 2017 - kl. 16:49 Efter sexanklager: Nu går Kevin Spacey i behandling

'Gossip Girl'-skuespilleren Ed Westwick, der spillede rollen som Chuck Bass i den ekstremt populære, amerikanske tv-serie anklages nu for voldtægt af sin kollega Kristina Cohen. Det skriver blandt andet Rolling Stone Magazine, Huffington Post og Vanity Fair.

Cohen beskrev mandag i et langt og detaljeret Facebook-opslag, hvordan hun for tre år siden blev voldtaget af sin populære kollega, da hun sammen med sin daværende kæreste - en unavngiven producer - var på besøg i Westwicks hjem.

Ifølge Kristina Cohen forgreb Westwick sig på hende på et tidspunkt, hvor hun tog en lur i et gæsteværelse. Hun vågnede op med Westwick ovenpå sig, hvorefter han voldtog hende.

I opslaget beskriver hun, hvordan hun gik i chok både i situationen og bagefter, og at hun ikke tidligere har talt om episoden eller meldt Westwick til politiet, fordi hun var et sted i livet, hvor hun ikke kunne overskue konsekvenserne af at stå frem med en historie af den karakter.

Desuden var hendes mor alvorligt kræftsyg og døde tre måneder efter episoden.

Ed Westwick sammen med resten af 'Gossip Girl'-holdet - her fotograferet i forbindelse med sæson tre. Foto: All Over Press
Ed Westwick sammen med resten af 'Gossip Girl'-holdet - her fotograferet i forbindelse med sæson tre. Foto: All Over Press

I opslaget fortæller Cohen, at hun har været meget i tvivl om, hvorvidt hun skulle stå frem, men at hun har valgt at gøre det, for at andre i samme situation ikke skal føle sig alene.

I et opslag delt på Twitter og Instagram nægter Westwick sig skyldig og hævder, at han aldrig har mødt Kristina Cohan og ikke engang ved, hvem hun er.

Samfund - 8. nov. 2017 - kl. 15:44 #MeToo: Disse mænd beskyldes for overgreb

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen