Er det Freddie Mercurys gravsted?

En mindesten med Queen-sangerens rigtige navn opdaget på en kirkegård i det vestlige Londondd

Mindestenen på kirkegården i London. (Foto: Bradley Page/Solo Syndication)
Mindestenen på kirkegården i London. (Foto: Bradley Page/Solo Syndication)

Da Queen-sangeren Freddie Mercury døde af AIDS i 1991 opstod der straks et mysterium, som fans over hele verden godt kunne tænke sig at få opklaret:

Hvad blev der af hans jordiske rester, og er der et sted, hvor de kan komme og mindes deres store idol? Som Elvis-fans har Graceland, og John Lennon har minde-sektionen 'Strawberry Fields' i New Yorks Central Park.

Selv var Freddie rædselsslagen for, hvad der kunne ske med hans aske. Han frygtede at blive gravet op af en Queen-fan på jagt efter den ultimative memorabilia.

Læs også:

Se også: Katy Perry som Freddie Mercurys kæreste

Eller også at gravstedet vil blive genstand for larmende lømler, der ville forstyrre gravfreden. Freddie ville bare have lov at ligge i fred og forlangte, at hans sidste hvilested aldrig måtte afsløres.

Mindeplade på fransk
Efter hans død blev de jordiske rester overladt hans livslange ven - og flere-årige kæreste, før han afslørede, at han egentlig var bøsse - Mary Austin, og hun har aldrig afsløret, hvad hun gjorde ved Mercurys aske.

 

Men mange troede, at mysteriet var løst, da en høj mindesten med en mindeplade blev opdaget i en afsides kirkegård, Kensal Green Cemetery, i Vestlondon.

Mindepladen bærer Freddie Mercurys rigtige navn, Farrokh Bulsara, og - måske som en finte - der er skrevet en hilsen på fransk, der siger 'tæt på dig for altid - al min kærlighed'.

Se også: Queen slår Abba og The Beatles

Epigrammet er underskrevet 'M', hvilket har fået mange til at tro, at det er Mary Austin, der har lagt urnen i jorden på dette sted.

Mindeplade fjernet
Efterhånden som rygterne bredte sig som en steppebrand, begyndte Queen-fans i stort tal at opsøge kirkegården, og det har fået personalet til at fjerne mindepladen.

Læs også:

Se også: Drukmås ny frontmand for Queen?

 

Samtidig siger Mary Austin kryptisk, at det er 'usandsynligt, at hemmeligheden var afsløret', og Mercurys personlige assistent, Peter Freestone, bemærker, at han aldrig har hørt Mary tale fransk.

Så det store spørgsmål er stadig: Hvor befinder Queen-sangerens jordiske rester sig?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere