Et-årig Instagram-stjerne med vildt hår scorer model-aftale

Lille Chancos kæmpe hårpragt gik viralt på de sociale medier - nu er hun Pantenes nye ansigt

Baby Chancos tykke hårpragt er hurtigt blevet en internetsensation. Nu er hun hårmodel sammen med en af Japans store tv-personligheder. Foto: Pantene
Baby Chancos tykke hårpragt er hurtigt blevet en internetsensation. Nu er hun hårmodel sammen med en af Japans store tv-personligheder. Foto: Pantene

Da japanske Chanco blev født i december 2017, havde hun bemærkelsesværdigt meget hår på sit lille baby-hoved.

Da hun var fire måneder gammel, åbnede hendes mor Instagram-kontoen 'babychanco'.

Den er siden eksploderet i popularitet, og nu følger over 366.000 Instagram-brugere den lille pige med den imponerende manke.

Hvert billede, moren deler af Chanco, får typisk tildelt mellem 20.000 og 40.000 'likes', og det er ikke gået Shampoo-mærket Pantenes næse forbi.

Det amerikanske hårprodukt-selskabs japanske afdeling har nu gjort lille Chanco til model i deres nye kampagne, #HairWeGo, side om side med den gråhårede japanske tv-personlighed Sato Kondo.

Det skriver blandt andre modemagasinet Elle og People.

Pantene i Japan annoncerede for første gang samarbejdet med den et-årige pige med en annonceside i den landsdækkende japanske avis Asahi Shimbun 7. januar.

- Vi gik direkte til hendes mor, fordi Chancos personlighed og specielle karakter matcher det billede af kvinder, som vi står for, siger Ooshiaki Okura, der er Japans brand-direktør i Procter & Gamble, som ejer Pantene.

25 kommentarer
Vis kommentarer