Etiopisk kvinde bønfalder Jolie: Lad mig tale med min datter

Den biologiske mor til Brad Pitt og Angelina Jolies datter Zahara ønsker at få kontakt med pigen igen

Det nu fraskilte par har en hel børneflok med sig, når familien skal på tur. Foto: Polaris Images/Lisa Kempe
Det nu fraskilte par har en hel børneflok med sig, når familien skal på tur. Foto: Polaris Images/Lisa Kempe

De seneste måneder har der udspillet sig en sand familiefejde mellem Hollywood-stjernerne Brad Pitt og Angelina Jolie.

Efter at parret sidste år offentliggjorde, at deres ægteskab var krakeleret, har de to filmkendisser kæmpet om at få den primære forældremyndighed over parrets seks børn.

Nu bliver parret mødt af en bøn fra en uventet kant.

Længes efter sin datter
Angelina Jolie adopterede i 2005 datteren Zahara fra Etiopien, og Zaharas biologiske mor ønsker nu at få kontakt til den 12-årige pige igen.

Det fortæller den biologiske mor, Mentewab, til Daily Mail.

- Jeg ønsker bare, at hun (Zahara, red.) ved, at jeg er i live, og at jeg længes efter at have mulighed for at tale med hende. Jeg ønsker ikke at få min datter tilbage - kun at være i kontakt med hende og have mulighed for at ringe og tale med hende, siger Mentewab, der bor i Etiopien.

Den biologiske mor er efter eget udsagn ikke ude efter at få datteren tilbage, og hun er klar over, at Zahara har fået et meget anderledes liv i USA, end det hun selv havde kunne give hende.

- Angelina har været mere mor for hende, end jeg nogensinde har været. Hun har været sammen med hende, siden hun var baby, men det betyder ikke, at jeg ikke savner hende, siger Mentewab til Daily Mail.

Troede forældre var døde
Ifølge avisen håber den biologiske mor, at den 41-årige "Salt"-skuespillerinde vinder forældremyndigheden over datteren i skilsmissesagen med Brad Pitt.

Angelina Jolie adopterede Zahara i 2005, da pigen var seks måneder gammel. Først fortalte skuespillerinden, at den lille pige havde mistet begge sine forældre til aids, men i 2007 blev Jolie efter sigende klar over, at den biologiske mor til datteren ikke var død.

Angelina Jolie og Brad Pitt mødte hinanden under indspilningerne til filmen "Mr. & Mrs. Smith", der udkom i 2005. Parret har seks børn sammen, hvoraf tre er adopterede.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere