Familien fastholder: Det går fremad med Bobbi Kristina

Bobby Brown er rystet over alle de rygter, der florerer om hans datter, der for ti dage siden blev fundet livløs i et badekar

Bobbi Kristinas familie har ikke det stor behov for at dele med offentligheden, hvordan den unge kvinde har det. (Foto: AP)
Bobbi Kristinas familie har ikke det stor behov for at dele med offentligheden, hvordan den unge kvinde har det. (Foto: AP)

Det er ti dage siden, at Whitney Houstons datter blev fundet livløs i et badekar i en forstad til storbyen Atlanta.

Cissy Houston ankommer til hospitalet, hvor hendes barnebarn ligger for døden. (Foto: Bulls) Intl. kendte Mormor-Houston: Sluk respiratoren i morgen

Det har efterladt 21-årige Bobbi Kristinas familie i chok. Ikke kun over den unge kvindes tragiske ulykke, men også over alt det, der bliver skrevet om hendes tilstand.

Siden ulykken er Bobbi Kristina blevet flyttet til et sygehus i Georgia, og her siver oplysninger ud til pressen, der desperat venter på at kunne fortælle, om hun klarer den.

Hyrer advokat
Bobby Brown, der er far til Bobbi Kristina, har nu sat sin advokat på sagen.

’Der dukker fortsat fejlagtige oplysninger op i aviser og på nettet, som chokerende og direkte forkerte. Det vil der blive taget hånd om, når tiden er til det,' siger Brown advokat, Christopher Brown i en officiel udtalelse.

Whitneys datter kan være forsøgt myrdet. (Foto: AP/Dan Steinberg) Samfund Nye oplysninger: Blev Whitneys datter forsøgt myrdet?

Det er især amerikanske TMZ, The National Enquirer, The Atlanta Journal Constitution og den britiske avis Daily Mail, som advokaten vil gå efter. De har citeret kilder fra både politi og sygehus i deres dækning af sagen.

Whitney Houstons datter blev i lørdags fundet livløs i badekar. (FOTO: Dan Steinberg). Klik på 'Næste' for at se video fra hospitalet, der behandler Bobbi Kristina Intl. kendte Whitneys datter livløs: Stoffer muligvis årsag

 'Ønsket om at være først har svækket mediernes dømmekraft. Det kræver en grundig efterforskning', lyder

Afviser dødsdag
Bobby Brown har siden drukneulykken bedt om fred og privatliv i forbindelse med datterens indlæggelse, men har dog haft overskud til at takke for hver en tanke og bøn til Bobbi Kristina.

Det seneste rygte om Bobbi Kristina går på, at der på hendes mors dødsdag – i dag den 11. februar – vil blive slukket for den respirator, der har holdt hende i live de seneste døgn. Det rygte afviser familien.

Kendte Superstjernernes børn: Født til berømmelse og ballade

- Det går fremad med hende. Hun har fået det bedre. Vi håber, at folk vil fortsætte med at bede for hende, sagde Bobby Browns nevø, Shayne Brown til TV-programmet Entertainment Tonight.

0 kommentarer
Vis kommentarer