Familien raser over Kim K: Du sladrede!

Skønheden sladrede om papfars ønske om kønsskifte

Her ses Kim sammen med Bruce Jenner (Video: Splash)

Kim Kardashian er ifølge RadarOnline sparket ud i kulden af resten af familien. Det skyldes, at hun ublut hængte sin papfar, Bruce Jenners ønske om kønsskifte ud i medierne.

Bruce Jenner. (Foto: AP) Intl. kendte Papa-Kardashian: Jeg sendte ikke sms-besked før døds-ulykke

Familien er rasende. De mener jo, ar Jenner har rigeligt at slås med - uden at han også behøver at blive hængt ud af sin papdatter.

For alle de øvrige Kardashians er det Kim har gjort et tillidsbrud, som ingen vil tilgive. heller ikke selv om Kim skulle komme og bede om forladelse.

Intl. kendte Kim K.: Giv mig den bagfra

Kim Kardashian (tv) er blevet upopulær i Kardashian-familien, efter hun har talt lidt for meget med pressen om sin stedfar. Her er hun sammen med Kylie Jenner, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian. (Foto: AP)
Kim Kardashian (tv) er blevet upopulær i Kardashian-familien, efter hun har talt lidt for meget med pressen om sin stedfar. Her er hun sammen med Kylie Jenner, Kendall Jenner og Kourtney Kardashian. (Foto: AP)

Kilder siger til RadarOnline, at Kim og Bruce ellers har haft et fantastisk forhold til hinanden. Og at det ellers har set ud som om, hun ville hjælpe Jenner igennem den krise, det er, at skulle til at være en kvinde. Måske er det derfor, at det slår ekstra hårdt, når hun så begynder at tale om hans kønsskifte i offentligheden - før han selv er klar.

Kris Jenner afviser blankt, at hun har medvirket på et sex-bånd. Her optræder hun i bikini på det sociale medie Instagram.(Foto: Instagram) Intl. kendte Kris Jenner trues med offentliggørelse af sex-bånd

Det ventes, at når Bruce Jenner er klar, vil det blive ABC-journalisten Diane Sawyer, der får det hele først.Og samtidig med udarbejdelsen af enkelthederne til tv-dokumentaren om den tidl.  olympiske deltager og hans foranderlige liv, har Kardashian-familien slået ring om Jenner og brudt enhver forbindelse til Kim, skriver sitet.

Ifølge RadarOnline tager udelukkelsen fra familien hårdt på Kim, men hun synes ikke, at hun har noget at undskylde, for hun mener ikke, at hun har gjort noget forkert.

Kim Kardashian er flittig gæst på den røder løber (Video: Splash)

Intl. kendte Kris Jenner: Mor kan også være sexet

0 kommentarer
Vis kommentarer