Fans er bekymrede: Ariana Grandes nye kæreste går all in

Komikeren Pete Davidson går til yderligheder for at bevise sin kærlighed til sangerinden Ariana Grande

Ariana Grande afslørede sin nye kærlighed til komikeren Pete Davidson med blandt andet det her billede. (Foto: All Over Press)
Ariana Grande afslørede sin nye kærlighed til komikeren Pete Davidson med blandt andet det her billede. (Foto: All Over Press)

I starten af maj måned blev det kendt, at forholdet mellem den amerikanske sangerinde Ariana Grande og rapperen Mac Miller var slut efter næsten to år. Allerede tre uger efter afslørede den 24-årige Ariana Grande, at hun igen havde fundet kærligheden med den jævnaldrende komiker Pete Davidson. Og hun har lagt flere billeder af parret ud på sin Instagram-profil.

Og så blev det for kun fire dage siden afsløret, at Pete Davidson allerede er gået til yderligheder for at bevise sin store kærlighed til Ariana Grande. Han har nemlig fået lavet hele to tatoveringer til ære for sin nye kæreste.

Det skriver flere medier heriblandt Huffington Post  og Vanity Fair.

Den kendte tatovør London Reese lagde for fire dage siden et billede ud på sin instagram af Pete Davidson, hvor man kan se, at han har fået tatoveret en sort kanin-maske lige under sit ene øre. Det er den samme kanin-maske, som Ariana havde på, da hun prydede coveret til sit album 'Dangerous Woman'. Ifølge flere medier har Pete Davidson også fået tatoveret Arianas initialer A og G på sin tommelfinger.

På billedet, hvor Pete Davidson er tagget, skriver London Reese: Vi havde en sjov aften.

We had a good night.

Et opslag delt af L O N D O N R E E S E (@londonreese) den

Bekymrede fans
I forbindelse med billederne af Ariana Grande og Pete Davidson på Instagram samt det nye billede med hans tatovering har mange Ariana Grande-fans udtrykt stor bekymring med henblik på deres nye forhold.

En fan skriver:

- Hvad sker der, hvis de meget snart slår op med hinanden. Det er dumt at tatovere noget, der relaterer til en person, som du netop har mødt.

En anden skriver:

- Det er ikke en god ide at hoppe fra fyr til fyr så hurtigt. Jeg tror, at hun har gjort det for at takle sit brud. Så bruger hun sin nye kæreste til at få det bedre med sig selv.

En tredje skriver:

- Gør jer ingen bekymringer. Det forhold holder ikke særlig længe.

Og en fjerde skriver:

- Pigen, der ligner en på 12 år, stjæler altid kærester.

Selv om mange er bekymrede over det forhastede forhold mellem Ariana og Pete, er der dog lige så mange, der hylder deres nye kærlighed.

En skriver:

- Jeg er så glad over, hvor lykkelig du ser ud. Lev det liv, der gør dig mest lykkelig. Du er en kæmpe inspiration.

En anden skriver:

- Ingen skal tvinges til at blive i et forhold, der ikke er godt. Ariana var ikke lykkelig med Mac. Hun er forelsket i Pete. Og hvis han gør hende lykkelig, så er det altid det vigtigste.

the chamber of secrets has been opened ...

Et opslag delt af Pete Davidson (@petedavidson) den

i thought u into my life woah ! look at my mind

Et opslag delt af Ariana Grande (@arianagrande) den

Ariana Grande giver her koncert. (Foto: All Over Press)
Ariana Grande giver her koncert. (Foto: All Over Press)
 

 

 

1 af 2 Ariana Grande giver her koncert. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Ariana Grande afslørede sin nye kærlighed til komikeren Pete Davidson med blandt andet det her billede. (Foto: All Over Press)
14 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere