Fans går amok - Kylie Jenners kæmpe-læber er væk

Kylie Jenner var utilfreds med sine læber i en tidlig alder og fik fyld i dem allerede som 16-årig. Nu er det hele væk

Omtrent et år efter, at realitystjernen Kylie Jenner som 15-årig kyssede en dreng og han til hendes forfærdelse sagde, at han var overrasket over, at hun kyssede så godt med så små læber, fik hun sin første indsprøjtning med læbe-filler. Det skriver blandt andre People og Daily Mail.

Læberne er siden blevet noget nær den nu 20-årige tv-kendis’ varemærke. Men nu er det slut.

Søndag lagde Kylie Jenner et billede op af sig selv, og utallige af hendes over 110 millioner følgere på Instagram begyndte fluks at kommentere, at hun pludselig lignede den ’gamle’ Kylie.

heat wave

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Det fik den unge Keeping Up With The Kardashian-stjerne til at afsløre i kommentarfeltet, at hun har fået fjernet alt fyldet fra sine læber.

'jeg har fjernet alt mit filler, skriver Kylie Jenner i en kommentar til en af sine talrige følgere. Foto: Instagram
'jeg har fjernet alt mit filler, skriver Kylie Jenner i en kommentar til en af sine talrige følgere. Foto: Instagram
 

Det var ifølge People i maj 2015, at Kylie Jenner afslørede, at hun brugte midlertidige fillers for at gøre sine læber større. To år senere fortalte hun i spin off-serien 'Life of Kylie' historien om kysset, der fik hende til at tage beslutningen om at gøre noget ved sine tynde læber.

Sådan så Mary ud, før hun fik lavet sine utallige plastik-operationer. Se hendes store forvandling nede i artiklen i stort billedgalleri. (foto: Media Drum World) Samfund - 20. jun. 2018 - kl. 21:23 Se den vanvittige forandring: Nu har hun kæmpe bryster og store læber

- Lige når en fyr siger det, jeg ved ikke, det påvirkede mig virkelig bare. Jeg følte mig bare ikke tiltrækkende eller pæn. Jeg ville virkelig have større læber. Jeg tegnede mine læber op med lip-liner bare for at lave illusionen om større læber, sagde hun dengang.

Men i maj måned i år proklamerede Kylie Jenner, at hun ikke havde planlagt at få flere plastiske indgreb udført. Og nu har hun altså tilsyneladende fået fjernet alt, hvad hun har fået sprøjtet ind i sine læber.

it’s our 8 year anniversary

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

I en Youtube-video udtrykte realitystjernen for nylig begejstring for, at hendes fem måneder gamle datter Stormi praktisk talt er som hendes tvilling, når det kommer til udseendet – bortset fra læberne.

- Hun har de mest perfekte læber i hele verden. Dem har hun ikke fra mig, jeg tror det er fra hendes far, siger Kylie Jenner.

1. februar i år blev Kylie Jenner mor til en lille pige. Se her, hvad hun siger om det usædvanlige navn, datteren har fået.

102 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere