Fans går amok over dette billede

Et billede, hvor en række skuespillere fra 'Ringenes Herre' atter er samlet, skaber vild begejstring på internettet

Her ses alle stjernerne samlet. Foto: Josh Gad
Her ses alle stjernerne samlet. Foto: Josh Gad

Det er mange år siden, at stjernerne fra 'Ringenes Herre' har været samlet sidst, og fans verden over har længe skreget på en reunion med deres yndlingskarakterer fra det forunderlige univers.

Men nu kan de mange fans ånde lettet op, for nu sker det nemlig endelig.

I et show med den amerikanske skuespiller og komiker Josh Gad bliver stjernerne nemlig samlet - godt nok virtuelt grundet coronavirus. Det sker i forbindelse med programmet 'Reunited - Apart'.

Se også: Deler forvandling: Fans går amok

På de sociale medier har Josh Gad delt flere videoer og billeder, der viser den store reunion, hvor blandt andre Orlando Bloom, der spillede Legolas, Elijah Wood, som spillede Frodo og Viggo Mortensen, som havde rollen som Aragon, alle er samlet - over programmet Zoom vel at mærke.

Også skuespillerinden Liv Tyler, der spillede rollen som Arwen, har delt et billede fra den store genforening.

'Himmelsk reuinion. Kommer snart', skriver hun til billedet.

Mange reaktioner
Nyheden om den store reunion har fået fans til at gå amok på internettet, og på Twitter og Instagram vælter det ind med reaktioner fra fans, der er ellevilde over nyheden.

'En 'Ringenes Herre'-reunion? Det her er måden, hvorpå jeg får et hjerteanfald', skriver en.

'Mig: Jeg hader alle de her reunions på Zoom. Josh Gad: 'Ringenes Herre'. Mig: Græder af begejstring'.

Læs mange flere reaktioner fra fans her:

Den første 'Ringenes Herre'-film 'Eventyret om Ringen' fik premiere i 2001. Efterfølgeren 'De to Tårne' fulgte i 2002, mens 'Kongen vender tilbage' kom i 2003. Filmene er baseret på Tolkiens bøger, og filmene er instrueret af Peter Jackson. Siden er der også lavet en film om 'Hobitten' i tre dele.

Francesca Farago og Harry Jowsey er lynhurtigt blevet store på Instagram - og de forkæler i den grad deres mange følgere. Foto: Netflix Intl. kendte - 22. maj. 2020 - kl. 21:03 Følgerne går amok efter nøgenbillede

'Ringenes Herre'-universet har en bred fanskare verden over.

35 kommentarer
Vis kommentarer