Fans jubler over skilsmisse

Langtfra alle er kede af, at superstjernen Adele skal skilles

Fansene håber nu på flere gode kærlighedssange fra Adele. Video: AP

Lørdag annoncerede den verdenskendte sangerinde Adele gennem sine repræsentanter, at hun skal skilles fra sin mand, Simon Konecki, efter syv år sammen.

'Adele og hendes partner er gået fra hinanden. De er opsatte på at opdrage deres søn kærligt sammen. Som altid beder de om privatlivets fred. Der kommer ikke flere kommentarer', lød det fra Adeles repræsentanter til nyhedsbureauet AP.

Det er dog langtfra alle, der er kede af den ellers noget triste nyhed om superstjernens skilsmisse.

Efter annonceringen af skilsmissen er de sociale medier blevet bombarderet med opslag fra fans, der ligefrem jubler over skilsmissen.

De mener nemlig, at skilsmissen kommer til at betyde, at Adele, der blandt andet er kendt fra sine store kærlighedssange som 'Hello', 'Set Fire to the Rain' og 'Rolling in the Deep', snart kommer med et nyt album.

Intl. kendte Adele skal skilles

'Adele er lige gået fra sin mand. Jeg tror, at vi alle ved, hvad der kommer til at ske som det næste. Den mest triste musik i mands minde', skriver en kvinde, mens en anden fortsætter:

'Det nye album bliver hjerteknusende'.

Betyder Adeles skilsmisse et nyt album? Det mener flere fans. Foto: AP
Betyder Adeles skilsmisse et nyt album? Det mener flere fans. Foto: AP
 

'Adeles eks droppede hende, og hun sang 'Someone Like You'. Hun møder en ny fyr. Hun blev næsten droppet, hun sang 'Hello', og så tilgav han hende. Nu er hun lige blevet separeret igen. Hvad skal hun synge næste gang', skriver en tredje.

Du kan se flere Tweets fra glade fans herunder:

Privat om forhold
Adele, der står bag monsterhittet 'Hello', der har 2,5 milliarder afspilninger på Youtube, har været meget stille med sit privatliv, men hun bekræftede i 2017, da hun vandt 'Årets album' ved Grammy Awards, at hun havde giftet sig med Simon Konecki.

Her takkede hun netop sin mand i takketalen.

- Min manager, min mand og min søn. I er grunden til, jeg gør det, sagde hun.

Intl. kendte Raser over mode-legende: 'Fedme-hadende mandschauvinist'  ´

Parret har været sammen siden 2011 og fik sammen sønnen, Angelo, i 2012.

Adele udgav senest et album i 2015. Det bar navnet '25', og hendes fans spår altså, at skilsmissen vil betyde en efterfølger til det seneste album, der blandt andet indeholdt monster-hittet 'Hello'.

1 af 2 På Twitter jubler fans over Adeles skilsmisse. Foto: Mogens Flindt
2 af 2 På Twitter jubler fans over Adeles skilsmisse. Foto: AP
33 kommentarer
Vis kommentarer