Farligt for Kardashian at blive gravid

Kim Kardashian og Kanye West prøver at få endnu et barn, hvilket kan være forbundet med en stor helbredsmæssig risiko for Kardashian

Det kan være yderst risikabelt, hvis Kim Kardashian bliver gravid igen.

Det bliver afsløret i seneste afsnit af 'Keeping up with The Kardashians' - et reality-program der følger Kim Kardashian og hendes familie. Det skriver People.

Kanye West kommer med undskyldninger for sin dårlige opførsel. (FOTO: Colin Young-Wolff/AP) Intl. kendte - 12. apr. 2015 - kl. 10:22 Rapstjerne: Jeg havde ikke andet end mit ego

I programmet har 34-årige Kim Kardashian tidligere fortalt, at hun er desperat for at få endnu et barn, og at hun og Kanye West virkelig prøver.

Men Kim Kardashian er så uheldig, at hendes moderkage vokser sammen med livmoderen. Lægerne har fortalt hende, at en graviditet i værste fald kan ende med, at hun må fragtes til sygehuset og få fjernet sin livmoder.

Se også: Bruce har fået lavet bryster

Se også: Premierminister påkalder sig Kardashian-slægtskab

Derfor anbefaler lægerne, at parret skal benytte sig af en surrogatmor.

- Jeg har klaget så meget over, hvor jeg meget jeg havde at være gravid. Jeg troede aldrig, at jeg ville komme til at plage for et barn til, siger hun i programmet ifølge People.

Kim Kardashian beslutter sig i seneste afsnit af reality-serien at blive opereret for sin lidelse.

Forberedelser til foto-optagelserne. (Privatfoto) Intl. kendte - 27. mar. 2015 - kl. 19:03 Kim dropper blondine-håret igen

Kim Kardashian og Kanye West ønsker at udvide familien med endnu et barn. Her ses de sammen med deres datter North West. (Foto: Instagram)
Kim Kardashian og Kanye West ønsker at udvide familien med endnu et barn. Her ses de sammen med deres datter North West. (Foto: Instagram)
 

24 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere