Fejret med frækt fødselsdagsfoto

Kim Kardashians halvsøster fik en fødselsdagsfest (og en gave), der var en kongelig værdig

Intl. kendte - 21. jul. 2015 - kl. 23:12 Hvis Kendall kan, kan jeg også

Hun har verdens mest sete Snapchat-konto, 32 millioner følgere på Instagram – og i går fyldte den barmfagre realitystjerne så endelig 18.

Mærkedagen blev natten til mandag behørigt fejret med en gigantisk fest på det fashionable spisested Nice Guy i Los Angeles. Efterfølgende blev festen forlænget med endnu en fest på natklubben Bootsy Bellows, hvor hele familien – inklusive Kendall og Caitlyn Jenner deltog.

Helt i front ved dagens fejring var Kylies kæreste, rapperen Tyga. Han gjorde sig allerede fra festens begyndelse bemærket ved at forære Kylie en funklende hvid ’Ferrari 482 Italia’ til en værdi af flere millioner danske kroner. Gaven blev parkeret foran restauranten og ’pakket ind’ ved hjælp en gigantisk rød sløjfe.

Efterfølgende følte den 25-årige rapper sig i sin gode ret til at berige sin egen Instagram-konto med det måske til dato frækkeste foto af Kylie Jenner, der endnu har ramt internettet. Billedet blev delt med ordene: ’Tillykke med fødselsdagen til verdens sejeste pige’.

Kylie Jenner får til daglig tiden til at gå med at være fotomodel og ambassadør for ungdomsbladet Seventeen Magazine. Hun er mest kendt for at være med tv-showet ’Keeping Up With The Kardashians’, der gjorde hendes halvsøster Kim Kardashian til international megastjerne.

15 kommentarer
Vis kommentarer