Film-babe afslører: Jeg tisser i håndvasken

Hun er en af verdens mest sexede skuespillerinder, men Jennifer Lawrence gemmer på en lettere ucharmerende toiletvane

Skuespillerinden Jennifer Lawrence er flere gange blevet nomineret til at være en af de smukkeste kvinder i verden. Men den 25-årige Hunger Games stjerne gemmer på en hemmelighed.

I et interview med MTV NEWS afslører Jennifer Lawrence, at hun har nogle usædvanlige toiletvaner.

- Jeg tisser i håndvasken, hvis vi er to personer ude på et toilet, fortæller hun.

I indslaget bliver der spurgt om hvorfor Jennifer Lawrence ikke bare venter med at tisse til veninden er færdig, men den mulighed er hun ikke interesseret i.

- Jeg kan faktisk godt lide at tisse i Håndvasken, fortæller hun.

Jennifer Lawrence afslører også, at hun aldrig vasker hænder efter at hun er gået på toilettet.

Se også: Jennifer Lawrence springer ud som komiker

Den bedst tjente skuespillerinde
25-årige Jennifer Lawrence har været skuespiller i mange år. Men hun blev for alvor kendt, da hun var med i succes-filmen Hunger Games.

Jennifer Lawrences klodsede personlighed, smukke udseende og skuespillertalent gjorde stort indtryk på filmbranchen. På kort tid var alle instruktører efter hende, og hun har siden hen haft stor succes med hovedroller i en række film.

I 2013 fik hun en Oscar for sin kvindelig hovedrolle i filmen Silver Linings Playbook og selv samme år blev hun nomineret til en Oscar i filmen American Hustle.

Jennifer Lawrence blev i 2015 udråbt, som den bedst tjente skuespillerinde af Forbes Magasin. Alene på et år har hun tjent 52 millioner udelukkende på film.

Hør hele interviewet i TV-indslaget foroven, hvor Jennifer Lawrence bliver stillet en række sjove udfordringer og spørgsmål

38 kommentarer
Vis kommentarer