Filmbabe i topform fylder 40

Skuespillerinden Reese Witherspoon rammer det skarpe hjørne til marts, men føler sig mere på toppen i dag, end hun gjorde i 20'erne.

40 frisk og frejdig. (AP Photo)
40 frisk og frejdig. (AP Photo)

Ikke 40, fed og færdig, men derimod fyrre, frisk og frejdig. Sådan går Reese Witherspoon mod det kommende skarpe hjørne, hun runder den 22. marts i år.

Faktisk føler skuespillerinden sig sprødere end nogensinde med både fuld fart på familielivet og også sin forrygende filmkarriere, fortæller hun i den kommende februarudgave af modemagasinet Harper's Bazaar.

Se også: Witherspoon: Det har knust mit hjerte

- Jeg er meget mere åben nu - i mine 20'ere var jeg bange for alting. Jeg vidste ikke, hvor min karriere gik hen. Jeg vidste ikke, om folk brød sig om mine film, og jeg havde svært ved at snakke med andre mennesker, erkender den i dag Oscar-vindende 'Walk the Line'-stjerne.

Forandret person
- Jeg var 25 år, da 'Blondinens hævn' udkom, 26 med 'Sweet Home Alabama' og 29 år med 'Walk the Line', og jeg var så angstfyldt.

- I dag føler jeg mig som en forandret person. Det er fantastisk at blive ældre - man står ved, hvem man er og siger, hvad man mener, fastslår Witherspoon i interviewet.

Se også: Skuespillerinde droppede ikonisk rolle

Reese Witherspoon fik en Oscar for at spille June Carter ved siden af Joaquin Phoenix som Johnny Cash i 'Walk the Line'. (PR Foto)
Reese Witherspoon fik en Oscar for at spille June Carter ved siden af Joaquin Phoenix som Johnny Cash i 'Walk the Line'. (PR Foto)
 

Derfor kryber skuespillerinden ikke ind under dynen med en bøtte is og begræder sin fremskredne alder.

Stor fest
- Der bliver en stor fest hjemme i Nashville med familie, venner, live-musik, god mad og børnene, røber filmstjernen kortfattet om den forestående festivitas.

Witherspoon er mor til 12-årige Deacon og 16-årige Ava, som hun fik under ægteskabet med Hollywood-skuespilleren Ryan Phillippe, mens hun har en treårig søn med sin nuværende manager-mand, Jim Toth.

Uden kaffe falder Reese Witherspoon i søvn for et godt ord. (Foto: AP) Intl. kendte - 10. maj. 2015 - kl. 21:27 Afhængig af kaffe

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen