Filmhelt: Jeg er død for min datter

Ryan Reynolds har sit hyr med sin lille datter, som foretrækker sin mor

Ryan Renolds og Blake Lively kort før fødslen af deres første barn. Foto: All Over
Ryan Renolds og Blake Lively kort før fødslen af deres første barn. Foto: All Over

Siden Ryan Reynolds i januar udvidede sit repertoire til også at omfatte rollen som far, har den amerikanske skuespiller haft sin sag for.

Ryan Reynolds ser i filmen 'Woman in Gold' sammen med Katie Holmes ud til at være lige så stort et 'brystbarn' som babyen derhjemme. Foto: PR
Ryan Reynolds ser i filmen 'Woman in Gold' sammen med Katie Holmes ud til at være lige så stort et 'brystbarn' som babyen derhjemme. Foto: PR
 

I kapløbet om at blive sin lille datters yndlingsvoksen ligger Reynolds kone, skuespilleren Blake Lively, nemlig lige nu langt foran sin mand.

Det fortalte Ryan Reynolds selv, da han tirsdag gæstede det amerikanske talkshow 'Conan'.

Blake Lively og Ryan Reynolds, mens Blake Lively stadig var gravid. (Foto: All Over) Intl. kendte - 8. jul. 2015 - kl. 13:54 Hollywood-skuespiller: Min datter gør mig angst

- Alt handler om mor. Så for hende kunne jeg lige så godt være død. Det er sjovt nok også hendes første ord: 'Du er død for mig', joker Ryan Reynolds og fortsætter:

- Nej, ok. Men hun er begyndt at sige 'mor'.

Den 38-årige filmhelt kan da også godt se, at hans kone har et klar fortrin, som han ikke er i besiddelse af, nemlig modermælk.

Skuespilleren Ryan Reynold har det efter sigende godt, efter han blev kørt ned. (FOTO: Jean Cummings Intl. kendte - 13. apr. 2015 - kl. 21:49 Hollywood-stjerne kørt ned af aggressiv paparazzi

- Den fordel er helt fair. Det viser sig, at bryster faktisk er et slags system for livsopretholdelse, og barnet synes ligesom at blive draget mod brysterne.

- Så jeg er bare denne her brystløse idiot, som vandrer rundt i værelset og ind imellem kommer ind i hendes synsfelt, siger han.

Den nybagte far har dog kun rosende ord til overs for sin kone, som han fortæller både var utroligt sej og kvik i replikken under fødslen, hvor Ryan Reynolds også selv var til stede.

Blake Lively og Ryan Reynolds har valgt at kalde deres datter for James. (Foto: All Over Press). Intl. kendte - 21. mar. 2015 - kl. 13:06 Stjerne-par afslører navnet på baby

'The Captive'-helten følte imidlertid ikke selv, at han havde så meget at bidrage med i situationen.

- Jeg var en rædselsfuld træner. Jeg klappede en del, og prøvede mig også frem med et par highfives, som hun dog valgte ikke at gengælde, fortæller han.

Ryan Reynolds er lige nu aktuel i action- og adventurefilmen 'Deadpool', som dog først forventes at få premiere i Danmark til februar.

14 kommentarer
Vis kommentarer