Filmskønhed fastslår: Ikke fed og færdig

Den 43-årige skuespillerinde Gwyneth Paltrow føler sig mere tilpas i 40'erne, end hun gjorde i sine 20'ere

Her ses hun til Oscaruddelingen i 2015 (Video: Splash)

Ikke 40, fed og færdig, men derimod fyrre, frisk og frejdig.

Sådan har Gwyneth Paltrow det, siden hun rundede det skarpe hjørne for tre år siden.

Faktisk er den i dag 43-årige Hollywood-skuespillerinde så mentalt veltilpas, at hun føler sig stærkere, smukkere og mere sprudlende end nogensinde.

- 40'erne har været en stor gave for mig, og jeg føler mig mere smuk i dag, end jeg gjorde for både 10 og 20 år siden, siger skuespillerinden i et interview med People og beskriver sine 40'ere som et 'fænomenalt boost af selvtillid'.

- Selv om jeg fysisk ikke ser ud som dengang, jeg var yngre, føler jeg mig smukkere, fordi jeg føler mig tilpas, lyder det fra Paltrow.

Se også: Chris Martin åbner op om Paltrow-brud

Skuespillerinden har stadig forrygende gang i filmkarrieren, og selv om ægteskabet til Coldplay-musikeren Chris Martin, som hun har to børn med, kuldsejlede i 2014, føler hun ikke, at hun har ramt panikalderen.

Kort efter bruddet fandt hun nemlig sammen med produceren Brad Falchuk og beskriver i dag forholdet til eksmanden som et 'kærligt søskendeforhold'.

- Jeg ville ønske, at nogen havde fortalt mig, at man stopper med at bekymre sig om, hvad andre tænker i sine 40'ere, og hvordan man kommer i balance med sig selv på en helt utrolig måde, fortsætter filmstjernen.

- Jeg var et stort rod i mine 20'ere - jeg ville aldrig nogensinde være 20 år igen, fastslår den Oscar-vindende 'Shakespeare in Love'-stjerne.

 

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!