Filmskønhed stråler: Jeg skal giftes

Skuespillerinden Julia Stiles, der er kendt fra 'Silver Linings Playbook', blev forlovet med kameraassistenten Preston Cook juleaftensdag

Hollywood-skuespillerinden stråler af lykke. (Privatfoto)
Hollywood-skuespillerinden stråler af lykke. (Privatfoto)

Julia Stiles fik sit livs gave juleaften.

Hollywood-skuespillerinden skal nemlig giftes, bekræfter hendes repræsentant over for magasinet People.

Det sker, efter Stiles mandag postede et Instagram-billede, hvor hun fletter fingre med sin kommende mand, kameraassistenten Preston J. Cook, mens den glimtende forlovelsesring titter frem på fotoet med et lyserødt hjertesymbol og teksten:

- Bedste jul nogensinde!

Den 34-årige filmstjerne, der er kendt fra det Oscar-vindende komediedrama 'Silver Linings Playbook' og actionbraget 'The Bourne Ultimatum' blev forlovet juleaftensdag på den colombianske ø Isla Grande, og det var filmverdenen, der bragte parret sammen tilbage i efteråret 2014.

Stiles mødte nemlig Cook under indspilningerne til thrilleren 'Go with Me', hvor hun sammen med Anthony Hopkins spiller hovedrollen, mens Cook arbejdede bag kameraet på filmen.

Se også: Jeg ødelagde ikke 'Dexters' ægteskab

Den Golden Globe- og Emmy-nominerede 'Dexter'-skuespillerinde brød for alvor igennem med rollen i den romantiske komedie '10 Things I Hate About You' i 1999, og ved siden af Hollywood-karrieren har Stiles en universitetsgrad i engelsk litteratur fra Columbia University.

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere