Filmstjerne: Mor-rollen er en forbandelse

Sienna Miller har konstant dårlig samvittighed, efter hun er blevet mor

Sienna Miller synes, at der er meget at leve op til som mor. Foto: AP
Sienna Miller synes, at der er meget at leve op til som mor. Foto: AP

Familielivet ligner langt fra et glansbillede for Sienna Miller.

Da skuespillerinden indtog sit livs rolle som mor til den nu treårige pige Marlowe, krakelerede det for Miller, fortæller hun åbenhjertigt i den kommende, britiske udgave af modemagasinet Vogue.

Det var selvfølgelig en fantastisk oplevelse af få et barn, forklarer Sienna Miller. Foto: Fra udstilling i Berlin
Det var selvfølgelig en fantastisk oplevelse af få et barn, forklarer Sienna Miller. Foto: Fra udstilling i Berlin
 

- Selvfølgelig er det den mest fantastiske oplevelse at få et barn, men ens liv bliver også slynget ind i et kaos, og jeg er fuldstændig udmattet, siger den 33-årige britisk-amerikanske skuespillerinde, der er kendt fra de Oscar-nominerede film 'The Foxcatcher' og 'American Sniper'.

Se også: Nøgen og gravid Sienna Miller afsløret

- Jeg kunne bogstavelig talt falde i søvn lige nu. Jeg vil gerne have mere styr på tingene og mestre det hele, men det er alligevel en følelse, jeg aldrig nogensinde kommer til at få, erkender den Golden Globe-nominerede filmstjerne, der fik Marlowe med skuespilleren Tom Sturridge i 2012, og uddyber:

- Det er moderskabets forbandelse - vi udkører os selv, og jeg prøver at finde ud af, hvor den konstante skyldfølelse kommer fra. Det er mærkeligt at straffe sig selv på den måde, og det er ikke sundt, siger skuespillerinden, der kæmper med at balancere filmkarriere og familieliv.

Se også: Sienna Miller er blevet mor

- Den seneste tid har været overvældende. Når det går forrygende på en front, går det dårligt med noget andet. Det har både været et skod-år og det mest fantastiske. Det er altid som yin og yang.

Tidligere har skuespillerinden været forlovet med sin 'Alfie'-medspiller Jude Law, som måtte ned på sine grædende knæ og udsende en offentlig undskyldning til Miller, efter han havde boltret sig med sine børns barnepige.

Se også: Sienna Miller forlader eget brand

Fra 10. december kan Sienna Miller ses i de danske biografer i kokke-dramaet 'Burnt', hvor også Bradley Cooper, Uma Thurman og 'En kongelig affære'-skuespillerinden Alicia Vikander er på rollelisten.

0 kommentarer
Vis kommentarer