Filmstjerne slår studerende i ansigtet

Skuespilleren Shia LaBeouf har angiveligt slået en studerende i ansigtet under et kunstprojekt

I 2014 forsøgte Shia LaBeouf at starte et slagsmål på gaden - dog ikke i forbindelse med et kunstprojekt. Se episoden her. (Video: Splash)

Hollywood-stjernen Shia LaBeouf har flere gange gjort sig bemærket for andet end sit skuespil, og nu forlyder det, at Transformers-skuespilleren under et kunstprojekt skulle have slået en studerende i ansigtet.

Den studerende bad dog selv skuespilleren om at slå ham, og det var en modvillig Shia LaBeouf, der skulle have efterkommet ønsket.

Det skriver Toronto Sun.

Intl. kendte Shia anholdt for fuldskab - igen

Sammen med nogle andre kunstnere tilbragte Shia LaBeouf i weekenden 24 timer i en elevator i kunstprojektet #Elevate, og det var her, at en studerende skulle have fortalt skuespilleren, at han var en performance-kunstner og desuden bedt Hollywood-skuespilleren om at hjælpe ham med at afslutte sit næste projekt.

Filmen 'Man Down' har fået den skandaleramte Shia LaBeouf til at komme ovenpå. (Foto: AP) Intl. kendte Shia LaBeouf: Vil kun arbejde med venner

- Åh mand, du vil have, at jeg skal slå dig i ansigtet? Jeg har ikke lyst til at slå dig særlig hårdt, lød svaret fra Shia LaBeouf, der dog efterkom ønsket med en lussing.

29-årige Shia LaBeouf udførte kunstprojektet sammen med sine to kolleger Luke Turner og Nastja Säde Rönkkö. Konceptet var, at besøgende kunne komme en tur med ind i elevatoren, og hele projektet blev livestreamet på Youtube.

Mia Goth og Shia LaBeouf er her på den  røde løber i forbindelse med filmen 'Fury'. (Foto: AP) Intl. kendte Hollywood-stjerne tæt på at slå sin kæreste ihjel

10 kommentarer
Vis kommentarer