Filmstjerne slipper for retssag om selvmord

Sagen mod Jim Carrey anlagt af ekskærestens forældre er blevet afvist af retten

Jim Carrey bærer her kisten ved sin ekskærestes begravelse (Video: Splash News)

Hollywood-stjernen Jim Carrey slipper for en retssag om sin andel i sin tidligere kærestes selvmord.

Det skriver magasinet People.

Retten har afvist en sag, som ekskæresten Cathriona Whites forældre havde anlagt mod Jim Carrey for at påført datteren tre kønssygdomme og for at have leveret hende de stoffer, som hun brugte til at tage livet af sig selv med i september 2015.

Cathriona White begik selvmord i 2015. Foto: All Over Press
Cathriona White begik selvmord i 2015. Foto: All Over Press
 

Cathriona White og Jim Carrey, da alt var fryd og gammen. Foto: All Over Press Intl. kendte Chokeret Jim Carrey sagsøgt for kærestens død

Jim Carrey siger gennem en talsmand, at han ikke har nogen kommentarer, udover, at han glæder sig over igen at kunne se fremad med sit liv.

Advokaten for forældrene, Michael Avenatti, siger på deres vegne, at de heller ikke har mere at sige nu.

For nogle måneder siden svarede Jim Carrey igen på forældrenes anklage ved at lægge sag an mod dem. Han hævdede, at de var ude på at afpresse ham.

Parret viste kærligheden frem hånd-i-hånd i New Yorks gader. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Jim Carreys eks-kæreste: Selvmords-brev afsløret

Carrey påstod også i sagsanlægget, at Cathriona White sammen med advokaten Filippo Marchino i tidsrummet mellem marts og august 2013  havde truet ham med 'at gå til pressen' med falske anklager mod ham om at have givet hende stoffet SDT, hvis han ikke betalte 'millioner af dollars'.

Jim Carrey sagde farvel til sin 'irske rose'. (PA Photos) Intl. kendte Jim Carreys farvel til eks-kæresten

40 kommentarer
Vis kommentarer