Filmstjerne taber retssag om stalking

En mand, der tidligere er dømt for at sende sexlegetøj til Gwyneth Paltrow, er blevet frikendt i en ny sag om chikane

Gwyneth Paltrow har følt sig generet af en 66-årig mand, som tidligere har været idømt psykiatrisk behandling. (Foto: All Over)
Gwyneth Paltrow har følt sig generet af en 66-årig mand, som tidligere har været idømt psykiatrisk behandling. (Foto: All Over)

- Jeg har et mål om at gifte mig med Gwyneth Paltrow og tage mig af hende.

Sådan stod der i et af de breve, der var centrum i en retssag mellem den berømte filmstjerne og en mand, der tidligere er dømt for at chikanere hende.

- Jeg var et stort rod i mine 20'ere - jeg ville aldrig nogensinde være 20 år igen, siger Oscar-vinderen. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Filmskønhed fastslår: Ikke fed og færdig

Manden har i perioden 2009 til 2015 sendt flere uopfordrede breve og gaver til Paltrow, og noget af indholdet var temmelig foruroligende, heriblandt en reference om at Paltrow 'bøjer sig for døden'.

Juryen i Ohio, hvor retssagen fandt sted, endte dog med at frikende manden for bevidst at have forsøgt at skræmme 'Shakespeare in Love'-stjernen.

Gwyneth Paltrow vidnede selv i retten, hvor hun grædende fortalte, at brevene havde fået hende til at frygte for sin egen og sine børns sikkerhed.

Husker du alle vennerne fra 'Felicity'? Her er det fra venstre, Meghan, Noel, Sean, Felicity, Julie, Ben og Elena. (Foto: All Over Press) Kendte Husker du Felicity? Se hvad der blev af alle stjernerne

- Jeg følte mig meget oprørt over det. Der trodsede al logik. Det var noget, jeg allerede havde gennemgået en meget lang og traumatiserende oplevelse med, fortalte den 43-årige stjerne ifølge Billboard.

Det var nemlig ikke første gang, at den anklagede mand havde taget kontakt til skuespillerinden.

I 2000 blev han idømt flere års psykiatrisk behandling, efter at han havde sendt lumre beskeder og sexlegetøj til hende.

Hun var ligesom sprængstof - seksuelt sprængstof, har sangeren John Mayer sagt om Jessica Simpson. Foto: AP/Charles Sykes Kendte Her er stjernernes saftigste sexhemmeligheder

Den i dag 66-årige mand fortalte dog juryen, at han havde forandret sig, og at han ikke ønskede at skræmme Paltrow, men at han havde skrevet til hende for at søge tilgivelse for sine tidligere handlinger.

Joshua Shintani med sin ukulele. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Ung skuespiller død af lungebetændelse

Parret har været skilt siden 2014. (Foto: AP) Intl. kendte Chris Martin åbner op om Paltrow-brud

Christiane optrådte lørdag på bogmessen i Bella Center, hvor hun fortalte om sin nye bog 'Makeup by Christiane - how to look like a star'. (Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Christiane afslører sine idoler

3 kommentarer
Vis kommentarer