Fodboldspiller og rapper i totterne på hinanden

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når de sviner hinanden til på de sociale medier

De to verdensstjernen røg i offentligt slagsmål på de sociale medier. (Foto: Polfoto og Getty Images)
De to verdensstjernen røg i offentligt slagsmål på de sociale medier. (Foto: Polfoto og Getty Images)

Den amerikanske rapper Snoop Dogg startede i går på sin Instagram en usædvanlig lille beskidt mini-krig med den tidligere engelske fodboldstjerne Paul Gascoigne, da han lagde et opslag ud, der klart skulle signalere, at 'alkoholikeren' Paul Gascoigne ligner noget katten har leget med efter 27 år, hvor mange af årerne har været skjult i alkohol-tåger. Snoop Dogg mener angiveligt, at han selv ser meget bedre ud efter 27 års brug af marijuana.

Det er ingen hemmelighed, at Paul Gascoigne i en lang årrække har haft et voldsomt alkoholmisbrug, og den 52-årige tidligere britiske landsholds-stjerne har tidligere indrømmet, at han ind i mellem også har været påvirket af alkohol, mens han som aktiv spillede fodbold.

Gascoigne, der også er kendt under kælenavnet Gazza, svarede dog hurtigt igen - dog på Twitter. Her skrev han følgende som svar på Snoop Doggs lille sviner:

'Er lige kommet tilbage efter noget velgørenhedsarbejde i Spanien. Og når man så lige tror, at det er sikkert at træde ud af vandet, så dukker fucking Snoop Dogg op. Hvad fanden snuser han rundt for?'

Her til morgen gik Gazza dog endnu engang til tasterne, og her skærpede han tonen mod Snoop Doog ved at lægge et billede af en hund med rasta-fletninger ud i et opslag på twitter. Her skrev den slagfærdige Gazza følgende:

'God morgen Snoop Dog. Få din dovne røv ud af sengen. Nu skal du luftes. Vov vov. Din grimme fisse. Kærlig hilsen Gazza'.

Adskillige mennesker har på de sociale medier kritiseret Snoop Dogg for uden grund at starte den lille mini-krig mod Gazza.

En skrev blandt andet:

'Snoop Dogg har ingen respekt for Gascoigne. Alle ved, at Gascoigne har haft problemer med alkoholmisbrug samt andre private problemer. Det er fucking skammelig opførsel af Snoop Dogg'.

Den kendte internationale journalist Piers Morgan har også været ude med riven mod Snoop Dogg og kaldt hans opslag på Instagram for usmageligt. Han sagde, at Snoop Dogg burde skamme sig over sin opførsel.

Sådan kendte alle fodbold-elskere Gazza, dengang han var aktiv. (Foto: PA Photos)
Sådan kendte alle fodbold-elskere Gazza, dengang han var aktiv. (Foto: PA Photos)
 

Snoop Dogg giver koncert. (Foto: Polfoto)
Snoop Dogg giver koncert. (Foto: Polfoto)
 

1 af 3 Sådan kendte alle fodbold-elskere Gazza, dengang han var aktiv. (Foto: PA Photos)
2 af 3 Snoop Dogg giver koncert. (Foto: Polfoto)
3 af 3 De to verdensstjernen røg i offentligt slagsmål på de sociale medier. (Foto: Polfoto og Getty Images)
25 kommentarer
Vis kommentarer