Følgevirkning på fedtsugning: Jeg har fået en stor vagina

Den britiske reality-tv-stjerne Marnie Simpson afslører nu, at hun stort set fortryder samtlige af sine mange skønhedsoperationer

Marnie mødte i sidste uge op på den røde løber fuldstændig trusseløs. Og nu afslører hun, at hendes vagina allerede dengang var blevet større på grund af bivirkninger i forbindelse med en fedtsugning på maven. Video: Splash

I sidste uge skabte den 25-årige britiske reality-stjerne Marnie Simpson overskrifter i hele England, da hun mødte trusseløs op på den røde løber i forbindelse med National Television Awards i London. Den smukke tv-stjerne kendt fra reaity-serien 'Geordie Shore' viste sine nedre herligheder frem, som om det var det naturligste i verden. Og billederne gik selvfølgelig verden rundt.

Intl. kendte - 27. jan. 2017 - kl. 10:34 Realitystjerne glemte trusserne: Nu går missen verden rundt

Men nu er der kommet en nærmest absurd detalje frem, der måske sætter Marnies vagina-show på den røde løber i sidste uge i et helt nyt perspektiv. Marnie Simpson påstår nemlig nu, at hendes vagina er blevet meget større i forbindelse med en fedtsugning, hvor hun fik suget lidt overskydende fedt væk fra maveregionen.

Repost: @marniegshore Twitter

Et billede slået op af Marnie Simpson (@marniesimpson) den

Fed og stor vagina
Til magasinet Now har Marnie Simpson forklaret, at hun for et stykke tid siden fik foretaget en fedtsugning på maven, der efterfølgende gav hende store smerter og misfarve på huden. Men Marnie afslørede også en afslørede også en ekstrem absurd bivirkning på den voldsomme fedtsugning.

- Min vagina har forandret sig. Siden fedtsugningen er den blevet meget stor og fed på grund af hævelse. Jeg håber virkelig, at den bliver normal igen, forklarede Marnie til magasinet Now, hvor hun også afslørede, at hun stort set har fortrudt samtlige af sine skønhedsoperationer.

bye

Et billede slået op af Marnie Simpson (@marniesimpson) den

Jeg har fået alt for meget botox
- Jeg har fået lavet næseoperation, bryst-løft og har fået flere fedtsugninger. Jeg har også fået botox i mit ansigt. Og jeg bryder mig slet ikke om, hvad det gjorde ved mit ansigt. Og jeg fik i øvrigt alt for meget botox i mine læber. Jeg har ødelagt mine læber, afslører Marnie.

Marnie afslører i øvrigt også, at hun lider af dysmorfofobi, en psykisk lidelse, der indebærer en ekstrem optagethed af eget udseende og et forvrænget billede af, hvordan man ser ud. Det er en af grundede til, at hun hele tiden for foretaget diverse skønhedsoperationer.

Love my choker

Et billede slået op af Marnie Simpson (@marniesimpson) den

 

 

52 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere