Folkekær komiker gifter sig efter ulykke

Tracy Morgan overlevede en dødsulykke i juni sidste år og har siden kæmpet med at få førligheden tilbage takket være sin forlovede

Parret har den to-årige pige Maven sammen. (Foto: All Over Press)
Parret har den to-årige pige Maven sammen. (Foto: All Over Press)

Efter et hårdt år, hvor Tracy Morgan har kæmpet sig tilbage til livet, lyser lykken endelig igen på den 46-årige komiker og skuespiller.

Tilbage i juni sidste år torpederede en lastbil fra supermarkedskæden Walmart bagenden på Morgans limousine. En person blev dræbt og flere andre - inklusive den folkekære komiker - blev hårdt kvæstet.

Se også: Komiker bryder sammen på tv efter dødsulykke

Søndag giftede den Emmy-nominerede tv-stjerne sig med modellen Megan Wollover ved en følelsesladet, intim ceremoni, bekræfter parret over for People.

- Efter næsten at have mistet Tracy sidste år er jeg så taknemmelig over endelig at blive gift med mit livs kærlighed, siger Wollover til magasinet.

- Vi har været igennem så meget, og vores kærlighed er blevet stærkere af det, tilføjer 28-årige Wollover, som har den toårige pige Maven med Morgan.

- Jeg er så spændt på at se, hvad vores fremtid sammen bringer, og jeg føler mig så velsignet over at dele resten af mit liv med Tracy, jubler den nygifte brud.

Se også: Komiker indgår forlig efter dødsulykke

Efter dødsulykken har Morgan kæmpet for at få førligheden tilbage, og tidligere på sommeren understregede han, at kærligheden til Wollover var en af de stærkeste drivkræfter.

Vil ikke sidde i kørestol
- Jeg vil ikke gå ned ad kirkegulvet med en stok i hånden eller sidde i kørestol, så jeg blev nødt til at kæmpe hårdt på med genoptræningen. Jeg blev bare nødt til at få det bedre - alt andet var ikke en mulighed, sagde Morgan til People.

Ægteskabet er Morgans andet, da han fra 1985 til 2009 var gift med sin gymnasiekæreste Sabina, som han har tre sønner med.

Tilbage i 'SNL'
Den 17. oktober vender Morgan tilbage for første gang efter ulykken, når han er gæstevært på sketchshowet 'Saturday Night Live', som oprindeligt var stedet, han som ung skuespiller brød igennem.

Siden har han haft sit eget comedyshow og stor succes i den populære sitcom-serie '30 Rock'.

I sidste uge var Tracy Morgen på shopping i New York. (Video: Splash)

2 kommentarer
Vis kommentarer