Forældre for seks uger siden: Nu er de skilt

Modellen og tv-baben Amy Childs følte sig mere som mor end kæreste til Bradley Wright

Bare seks uger efter, at de blev forældre til datteren Polly, er den britiske model og tv-personlighed Amy Childs og kæresten, Bradley Wright, gået fra hinanden.

Til 'OK!' magazine siger 27-årige Amy, at hun efterhånden følte sig mere som hans 'mor' end kæreste, og at de tilmed sov i hver sit værelse.

- Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, sagde jeg, at 'jeg vil virkelig arbejde hårdt for at give hende det bedste liv', men det føltes som om, Brad ikke havde det på samme måde.

Nussede bare lidt
- Når han kom hjem fra arbejde, nussede han lidt med barnet, men så gik han oven på. Han havde fået nok. Når hun græd om natten, kom han aldrig ind og spurgte, om han kunne hjælpe. Det var altid mig, siger hun.

Intl. kendte - 29. dec. 2015 - kl. 21:47 Amy Childs smider kludene i Playboy

 

 

Se også: Babens fede ferie i ørkenstaten

Bradley Wright, der er bygningsarbejder, har også kommenteret Amy Childs udsagn i 'OK!.

- Hvis hun mener, jeg ikke hjalp til med Polly, så har det været fordi, jeg har haft travlt på arbejdet. Alt var min fejl, og jeg havde aldrig et ord at skulle have sagt. Jeg var ikke Amys prioritet. Det var der andre, der var.

Se også: Forældre for seks uger siden: Nu er de skilt

Amy har dog ikke totalt smidt faderen til hendes barn ud af sit liv.

'Brad vil selvfølgelig kunne se Polly, når han vil, og de forbliver venner', hedder det i en meddelelse fra en talsmand.

 

I fængsel for hæleri
Parret mødte på en pub i Brentwood for nogle år siden og blev straks kærester. Men forholdet røg sig en tur, da Bradley i 2015 blev idømt 16 måneders fængsel for hæleri. Han opførte sig pænt og slap ud efter seks måneder.

Så blev de kærester igen. Nu er det slut.

Nej, det er ikke bikinien, Amy Childs reklamerer for. (James Warren/Photoshot) Intl. kendte - 25. okt. 2012 - kl. 17:31 Amy Childs viste godter og smykker

Holly Madison, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson. Foto: Allstar Picture Library Kendte Skandaløse sild: Her er de vildeste realitybabes

36 kommentarer
Vis kommentarer