Forelsket Britney overrasker kæresten

Sangerinden er lykkeligere end nogensinde med sin nye kærlighed Charlie Ebersol

Britney Spears med kæreste og unger - nu som lykkelig familie. Foto: Facebook
Britney Spears med kæreste og unger - nu som lykkelig familie. Foto: Facebook

Efter to forliste ægteskaber - et lynbryllup med en barndomsven og det turbulente ægteskab med danseren Kevin Federline - og yderligere to brudte forlovelser har sangerinden Britney Spears endelig fået et stabilt forhold igen.

Der er også  bikini i kollektionen. (Planet Photos) Intl. kendte - 14. feb. 2015 - kl. 11:46 Lingeri-Britney fræk med fræk på

Intl. kendte - 14. jan. 2015 - kl. 15:11 TV: Britneys søster stopper skænderi med kniv

Popprinsessen har fundet kærligheden i sin producer-prins, Charlie Ebersol, som hun har været sammen med i fem måneders tid.

 

Jeg elsker Charlie
Faktisk er Spears så vild med sin nye fyr, at hun har fået specialdesignet en vest, som hun har på til sit Las Vegas-show, 'Piece of Me,' hvor hun på vestens ryg fastslår over for hele verden: 'Jeg elsker Charlie.'

Se også: Se Britneys vanvittige forvandling

- Da han så det, sagde han, at jeg var den sødeste kæreste i hele verden - han var meget glad, sagde Spears til underholdningsprogrammet Extra og tilføjede:

- Jeg er meget heldig over at have ham som en del af mit liv, det er meget cool, erklærede den 33-årige tidligere barnestjerne og nuværende poppige i programmet.

Foran alteret
I anledning af valentinsdag forærede Ebersol sangerinden en kærlighedskage, som hun stolte viste frem på sin Instagram-profil, og om parret foreviger deres kærlighed foran alteret, afviste Spears ikke over for Extra.

Den fik med fuld musik, da 5. november blev officiel Britney Dag på Las Vegas Strip. (Foto: All Over) Intl. kendte - 6. nov. 2014 - kl. 21:14 Britney Spears gafler ny kæreste

- Hvem ved? - Det ved man aldrig, lød det fra sangerinden.

Spears deler glædeligt billeder på Instagram af sig selv, Ebersol og sine to drenge, Sean Preston på ni og otteårige Jayden James, som hun har med eksmanden Kevin Federline.

Her er Britney i Fitnesscentret med sin mor

4 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere