Forlovet siden 2016: Nu er filmstjerne blevet gift

Matthew Lewis, der spillede Neville Longbottom i Harry Potter-filmene, er blevet gift med Angela Jones

Matthew Lewis og Angela Jones er blevet gift i Italien. Foto: All Over Press
Matthew Lewis og Angela Jones er blevet gift i Italien. Foto: All Over Press

Matthew Lewis stråler i disse dage, og det er der god grund til.

Skuespilleren er netop blevet gift med sin forlovede Angela Jones, der dagligt er blogger, i Italien.

Det afslører han på sin Twitter- og Instagram-profil.

I sit tweet beskriver han den smukke begivenhed med humor, hvor han i forbindelse med brylluppet missede en koncert med 'Arctic Monkeys'.

'Ikke nok med, at jeg missede Arctic Monkeys i LA, men de optrådte samtidig med, at vi var i Italien, og min kone tvang mig til at blive gift i stedet. Rasende', skriver Matthew Lewis på Twitter.

Tilbage i 2017 fortalte Matthew Lewis ellers, at parret ikke havde travlt med at planlægge bryllup, selvom Lewis og Jones var blevet forlovet i november 2016.

- På et tidspunkt i fremtiden (vil vi starte med at planlægge bryllup, red).

- Der er lidt travlt i øjeblikket. Hun er amerikaner, så vi har en del, som vi skal diskutere angående lokationen for brylluppet. Det skal vi først have styr på, før vi kommer nogen steder, sagde engelske Matthew Lewis til People i 2017.

Det er slut med at være single. Hugh Grant når sit første ægteskab, inden han bliver 60. Foto: AP Intl. kendte Endelig: Kendt skuespiller skal giftes

Ikke glad for at se Harry Potter filmene
Matthew Lewis spillede Neville Longbottom i diverse Harry Potter film fra 2001. Selvom han har været en stor del af de succesfulde film, er han ikke så meget for at se sig selv i filmene.

- Jeg prøver så vidt muligt at lade være med at se mig selv i filmene. Faktisk var det først sidste år, at jeg besluttede mig for at se dem alle sammen igen, men jeg nåede kun halvvejs gennem den første film. Det var nok for mig, og jeg ville ikke se mere, sagde han til The Evening Time i 2016.

Udover sin rolle i Harry Potter-filmene, har han også været med i forskellige tv-serier heriblandt 'Små og store synder', 'Ripper Street' og 'Girlfriends'.

Alicia Silverstone (i midten) er blevet skilt fra Christopher Jarecki. Foto: All Over Press Intl. kendte Efter 13 år: Skuespiller og manden går fra hinanden

1 kommentar
Vis kommentarer