Forvirringen er total: Nu skifter hendes far mening igen

Den kommende bruds far ændrer mening, efter han mandag slog fast, at han ikke ville møde op til brylluppet

Også Meghan Markles halvsøster, Samatha Markle, har meldt sig på banen for at forsvare deres far. Hun påstår, at de opstillede billeder var hendes idé (Video: ITV, Loose Women)

Man har et standpunkt, til man tager et nyt.

Sådan lyder det kendte ordsprog, og noget tyder på, at Meghan Markles far, Thomas Markle, udmærket kender til det.

I et interview med det amerikanske medie TMZ slår han fast, at han alligevel gerne vil være til stede, når hans datter siger det famøse ja til den britiske prins Harry.

Foto: Dominic Lipinski/PA via AP Intl. kongelige Medie: Meghan Markles far melder afbud til bryllup

Det skriver BBC, der citerer TMZ, som har talt med Thomas Markle.

- Selvfølgelig vil jeg gerne gå med hende ned ad kirkegulvet. Det er et historisk øjeblik. Jeg vil gerne være en del af historien, siger han.

Utidigt afbud
Det sker efter, at han mandag meddelte, at han mod forventningen ikke vil være en del af brylluppet til dels på grund af sine problemer med helbredet i kølvandet af et hjerteanfald for en uge siden.

Afbuddet skyldtes til dels også en uheldig sag, hvor den 73-årige Markle angiveligt skulle have modtaget penge af en paparazzifotograf for at få taget billeder, mens hans kiggede på fotos af sin datter og hendes tilkommende på nettet.

Thomas Markle forklarede i den forbindelse, at han ikke ville gøre sin datter og den kongelige familie pinlig berørt ved at møde op i kølvandet på historien om de falske billeder.

Det britiske kongehus har for nylig kommenteret sagen. De beskrev den som 'et meget personligt øjeblik for frøken Markle'.

Ramt af sygdom
Selvom Thomas Markle har ændret mening, er der stadig en væsentlig forhindring i sigte.

Over for TMZ siger Thomas Markle, at han atter er blevet indlagt på hospitalet på grund af smerter i brystet, og at lægerne endnu ikke vil udskrive ham.

Han forklarer, at lægerne har advaret ham og understreget, at hans helbred er alvorligt forværret, efter han blev ramt af hjerteanfaldet for en uge siden.

På lørdag siger Meghan Markle ja til sin prins. Men det bliver uden sin far ved sin side. Foto: AP Intl. kongelige Kæmpe drama før brylluppet: Hvem skal nu give Meghan Markle væk?

Såfremt han bliver udskrevet til tiden, har han ikke desto mindre tænkt sig at rejse tværs over Atlanterhavet for at være til stede til brylluppet.

- Jeg ville hade at gå glip af en af de største øjeblikke i historien og at følge min datter op ad kirkegulvet, siger han ifølge TMZ.

15 kommentarer
Vis kommentarer