Foxx redder mand ud af brændende bil

Den Oscar-vindende skuespiller Jamie Foxx reddede mandag en mand ud af en brændende bil, som var kørt galt

Det var på et hængende hår, at Jamie Foxx fik Brett Kyle ud af den brændende bil. (Foto: AP)
Det var på et hængende hår, at Jamie Foxx fik Brett Kyle ud af den brændende bil. (Foto: AP)

Jamie Foxx kan allerede skrive komiker, skuespiller, sanger og Oscar-vinder på cv'et. Og nu kan den 48-årige amerikaner også tilføje 'helt' til listen. I et nyt interview fortæller han om, hvordan han mandag aften reddede en mand ud af en brændende bil.

- Der er en anden mand til stede, som har en saks, som han slår mod ruden og fjerner glasset. Jeg kravler ind og prøver at åbne hans (førerens, red.) sikkerhedssele, men han sidder foroverbøjet, så jeg kan ikke komme til. Så jeg tager saksen og skærer sikkerhedsselen over, fortæller den 48-årige skuespiller til KABC.

Se også: Oscar-vinder knockoutet af publikum

Men det er ikke en ufarlig mission, Oscar-vinderen har kastet sig ud i. Bilen er skredet ud og har ramt et afløbsrør, hvorefter den er rullet rundt og er væltet om, så den ligger på passagersiden. Det betyder, at føreren er fanget inde i bilen.

Uheldet skete lige uden for stjernens hjem i Los Angeles, og da han hører larmen og kommer til hjælp, er bilen gået i brand.

- Flammerne kommer ind i kabinen, så jeg læner mig tilbage. Men jeg tror, de rammer hans ben. Og det får ham til at rejse sig i sædet, så jeg kan hive ham ud af kabinen. Fem sekunder senere går bilen op i flammer, siger Jamie Foxx med køligt overblik i videointerviewet.

Se også: Jamie Foxx takker datteren for sin nye lyd

Ifølge KABC var føreren den 32-årige Brett Kyle. Inden Jamie Foxx kastede sig ud i sin heltemodige redningsaktion, havde han ringet efter hjælp, og den 32-årige mand bliver efterfølgende kørt på hospitalet. Ifølge Brett Kyles bror havde han brækket kravebenet og punkteret en lunge, skriver KABC.

- Det er ligegyldigt for mig, hvem det er, og hvad de laver til daglig. Bare det, at nogen vil gøre sådan noget for en anden, er så meget større, end jeg kan forstå, udtaler Brett Kyles far i videointerviewet.

Brett Kyle er blevet arresteret for at køre under påvirkning af alkohol. Ifølge Jamie Foxx' manager, Manny Ortiz, fik stjernen mindre skrammer og forbrændinger på hænderne.

Se videoen her

6 kommentarer
Vis kommentarer