Frække stjerner twerker løs i taxaen

Bedsteveninderne Amber Rose og Blac Chyna besluttede i weekenden at give taxachaufføren sin måske vildeste køretur nogensinde. Se den frække video i klippet nedenfor

Kom med på den frække køretur her

De to veninder Amber Rose og Blac Chyna kan næppe gå forbi mange, uden at suge blikke til deres bagdele. I hvert fald er enden god på de to tøser, og den er blevet lidt af et varemærke for de to kendisser.

Søndag aften valgte de at give den alt, hvad den kunne trække, da de hoppede ind i en taxa efter MTV Awards.

Miley Cyrus i arbejdstøjet. (Foto: AP) Intl. kendte - 31. aug. 2015 - kl. 08:12 Pivfræk og halvnøgen Miley styrede VMA

Søndag blev awardsshowet MTV Video Music Awards afholdt i Los Angeles. Et show, der er spækket med kendisser, og hvor de bedste bliver prisbelønnet for deres arbejde. Blandt de mange kendte på den røde løber var de to hotte veninder Amber Rose og Blac Chyna. De troppede op på den røde løber i matchende, tætsiddende dragter.

Se dem på den røde løber her. (Video: Splash)

Efter showet tog de to piger en taxa fra firmaet Uber - og her startede festen for alvor.

Den amerikanske brystbombe Amber Rose kan dog godt kendes på sin velformede krop på trods af parykken.(Foto: Instagram) Intl. kendte - 26. aug. 2015 - kl. 16:19 Brystbombe: Nu med paryk

Sent søndag aften lagde Amber Rose en video på sin instagramprofil med teksten

'Når din Uber chauffør ikke ved, hvem han har fået ind i bilen'

På videoen kan man se, hvordan de to twerker med alt, hvad de har. Taxachaufføren har formentlig fået en køretur, han meget sent vil glemme.

Se den vilde tur i klippet ovenfor.

16 kommentarer
Vis kommentarer