Frit udsyn til Selenas bare bryster

Latino-sangerinden ramt af tøj-'uheld' forleden i Los Angeles

Hun har flere gange vist sin mest sexede side frem - både på scenen og på foto-opgaver til diverse magasin-artikler.

Men indtil videre har det været henvist til professionelle opgaver, hvis latino-trolden Selena Gomez skulle vise sig allermest sexet frem.

Men forleden kom hun også - ved en større eller mindre tilfældighed - til at flashe mere hud end tiltænkt, da hun var på gaden i Los Angeles fra den ene promotion-opgave til den næste for hendes nye single, 'Bad Liar'.

Gomez viste godterne frem. Foto: All Over Press Intl. kendte - 8. jun. 2017 - kl. 13:31 Gomez glemte bh'en

 

 

 

The Weeknd har Intl. kendte - 17. apr. 2017 - kl. 10:18 Her er beviset: Nyt Hollywood-par luftede kærligheden på festival

Den 24-årige popstjerne, der tidligere var kæreste med Justin Bieber, var selvfølgelig ganske modebevidst klædt på i stramme, knæ-lange bukser og en hvid bluse med kraftig V-udskæring.

Det var dog ikke den eneste 'åbning', der var i den øvre del af beklædningen. Også fra siden risikerede hun frit udsyn, hvis var 'uheldet' var ude - og det var det pludselig, og de heldige, der var i nærheden, fik et førsteklasses blik på Selenas bryster, som hun ikke havde ulejliget sig med at dække til med en bh.

 

 

Se også: Selena Gomez: Jeg fik panik-anfald

Selena var tilsyneladende ikke selv opmærksom på tøj-defekten. Hun fortsatte ubekymret og med hævet hoved og raske skridt mod bilen, der skulle trille hende mod nye opgaver - mens alle i nærheden havde blikkene stift rettet mod en ganske bestemt kropsdel.

85 kommentarer
Vis kommentarer