Fru Jamie Oliver lufter ny bule

Jools venter kokkens barn nummer fem. Og det var ikke lige frem planlagt

(Video: Splash)

Han er kendt for at sætte ild under gryderne og få det hele til at koge. Det kan 40-årige Jamie Oliver tilsyneladende også derhjemme. I hvert fald venter superkokkens kone, Jools, sig igen.

Se også: Tv-koks kone poserer nøgen

Deres femte barn kommer til verden til august, og Jamie Oliver slår fast, at med den lille ny, stopper festen.

- Det bliver den sidste! Ellers bliver det jo bare latterligt! Det var ikke planlagt - selv min egen familie var chokeret, siger kokken ifølge Daily Mail.

Se også: Kendiskok straffer sine børn med chili

Jamie og Jools har i forvejen døtrene Poppy Honey på 14 år, Daisy Boo på 12 og seksårige Petal Blossom. I 2010 fik de sønnen Buddy Bear, og man kan da allerede godt nu begynde at frygte lidt, hvad de vil kalde den kommende arving.

Der er gang i både gryder og dyner hjemme hos Jamie Oliver. (Foto: All Over Press)
Der er gang i både gryder og dyner hjemme hos Jamie Oliver. (Foto: All Over Press)

Jamie Oliver og hans smukke kone har været sammen siden 1993, og hun har været med siden den spæde start på hans madimperium, der begyndte med 'The Naked Chef'-programmerne, hvor han i sin ungdom drønede rundt og købte ind på sin scooter og lavede mad til deres venner.

Se også: Jamie Oliver tæt på sammenbrud

Siden er han blevet både rig og berømt i store dele af verden. Både for sin enkle tilgang til madlavning og for sin kamp for sundere mad til både skolebørn og overvægtige amerikanere. Og netop den store berømmelse kalder på lidt familiær modvægt, mener kokken selv.

- Jeg elsker børn. Min familie holder mig nede på jorden. Jeg har et underligt job og et underligt liv, men min familie holder mig ægte og ærlig, siger Jamie Oliver.

Jeps - der er snart en hel håndfuld at holde styr på for far-Jamie. (Foto: All Over Press)
Jeps - der er snart en hel håndfuld at holde styr på for far-Jamie. (Foto: All Over Press)
 

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!