Frustreret rapper langer ud efter ekskonen

Wiz Khalifa er sur på sin ekskone, efter hun ikke dukkede op med parrets søn til den fødselsdagsfest, som Khalifa havde planlagt for ham

Det tidligere par da alt var fryd og gammen. (Foto: AP)
Det tidligere par da alt var fryd og gammen. (Foto: AP)

Masser af gaver, balloner og en piratkage.

Alt var gjort klar til rapperen Wiz Khalifas søn Sebastians toårs fødselsdagsfest, men der manglede en enkelt, meget vigtig detalje: Sebastian selv.

Amber Rose ser ud til at vælge millionen fremfor børnepengene, hvis hun ikke kan få begge dele. Foto: Planet Photos Intl. kendte Model: En million eller børnepenge

Den 27-årige musikers ekskone, modellen Amber Rose, mødte ifølge Khalifa nemlig aldrig op med sønnen til den planlagte fest. Og det fik 'Black and Yellow'-hitmageren til at lange ud efter sin tidligere hustru på Twitter.

- Aldrig før har jeg åbent luftet min utilfredshed med den person, jeg var sammen med, fordi jeg frygtede, at det bare ville gøre mig endnu mere ulykkelig. Men jeg er kommet til et sted, hvor jeg ikke har andre muligheder, og hvor jeg bare har brug for noget hjælp, skriver han således i kølvandet på den mislykkede fødselsdagsfejring.

Bedre kommunikation
Og de problemer, som det nyligt skilte par har, skal ifølge Khalifa løses ved, at de skal blive bedre til at kommunikere med hinanden.

- Vi er nødt til at blive bedre til at tale sammen og hjælpe hinanden med at finde lykken hver for sig, skriver han.

Amber Rose har selv lagt en del fødselsdagsbilleder på både Instagram og Twitter af den toårige Sebastian, men hun har endnu ikke offentligt kommenteret på eksmandens fejlslagne fejring af sønnen.

Læs rapperens tanker omkring opgøret med Rose på hans Twitter-profil her:

0 kommentarer
Vis kommentarer