Gaga i oprør over modermælksis

Den amerikanske sangerinde Lady Gaga truer med at lægge sag an mod firmaet bag 'Royal Baby Gaga', en is produceret af modermælk

Lady Gaga vil ikke sættes i forbindelse med isen, der er lavet af modermælk. (Foto: All Over Press)
Lady Gaga vil ikke sættes i forbindelse med isen, der er lavet af modermælk. (Foto: All Over Press)

Hun iklæder sig gerne en kjole af råt kød, eller konstruerer en bh med indbygget fyrværkeri. Men når det kommer til brystmælk som isdessert, så sætter den amerikanske sangerinde Lady Gaga grænsen.

Således kan det britiske firma, der i foråret lancerede en isdessert produceret af modermælk under navnet 'Royal Baby Gaga', nu se frem til at få et søgsmål på halsen. Det skriver Mirror.

Se også: Stor stjerne: Vil være den nye Britney

Se også: Gaga gav den gas på københavnsk jazzklub

Ifølge avisen truer Lady Gaga Licktators, der står bag modermælksisen, med at sagsøge dem for brud på varemærkeloven.

Licktators producerer deres isdessert med kvinders brystmælk, som doneres og screenes til formålet efter officielle standarter.

Den søde mælkefristelse blev lanceret som en hyldest til den engelske hertuginde Kates fødsel af sit og prins Williams andet barn i maj. Isdesserten serveres således i et bæger med et billede af en ammende brunette.

Lady Gagas advokater i London, Bear & Wolf, hævder, at forbrugerne på grund af isens navn vil tro, at Royal Baby Gaga er et officielt Lady Gaga-produkt, som sangerinden selv har godkendt navnet på.

Se også: Lady Gaga dvæler ved danske minder

Lady Gaga og Tony Bennett. (Arkivfoto: Polfoto) INTL. MusikNYT - 9. jul. 2015 - kl. 09:14 Gaga gik i gulvet på scenen

Da dette ikke er tilfældet, kræver Bear & Wolf, at al omtale af produktet skal ophøre og fjernes fra de sociale medier inden for 14 dage.

Nadine O'Connor, som er en af grundlæggerne af Licktatoras, siger til Mirror, at de ikke har brudt nogen markedsføringslove i deres lancering af brystmælksproduktet.

- Vi vil ikke lade os tryne til at fjerne alt indhold fra de sociale medier i relation til vores produkt, siger hun og tilføjer:

- Men vi vil gerne sende et gratis bæger af vores is til Lady Gaga, som hun kan køle ned med, som en gestus for fred og goodwill, siger hun.

Det har ikke været muligt for avisen at få en kommentar på sagen fra Lady Gagas egen repræsentant.

Se også: Dansk sangerinde mødte idolet Gaga

12 kommentarer
Vis kommentarer