'Game of Thrones'-stjerne gift i hemmelighed

Den norske 'Game of Thrones'-stjerne Kristofer Hivju har giftet sig i al hemmelighed

Det smukke rødhårede par har to børn sammen. (Foto: All Over Press)
Det smukke rødhårede par har to børn sammen. (Foto: All Over Press)

Det er ikke bare de danske skuespillere Nikolaj Coster-Waldau, Birgitte Hjort Sørensen og senest Pilou Asbæk, som har gjort sig bemærket i forbindelse med den verdensomspændende tv-serie 'Game of Thrones'. Også den norske skuespiller Kristofer Hivju spiller en større rolle som den rødskæggede leder af 'The Wildlings', Tormund Giantsbane - en rolle han har fået stor anerkendelse for.

Se også: Game of Thrones-stjerne erstatter Persbrandt

Alligevel er det lykkedes den 36-årige nordmand at undslippe mediernes opmærksomhed, da han i slutningen af august giftede sig med sin kæreste gennem ti år, Gry Molvær. Det afslører parret over for norske Dagbladet.

- Det var en fin dag for hele familien. Det havde regnet hver dag i tre måneder, men den dag vi giftede os, var det strålende solskin. Da vi tog derfra kom regnen tilbage, fortæller Kristofer Hivju til norske Dagbladet.

Her ses Maisie Williams i rollen som Arya Stark parat med sit sværd..(Foto: HBO) TV - 2. feb. 2015 - kl. 20:08 Se ny trailer og billeder til Game of Thrones sæson 5

Det nygifte og i øvrigt meget rødhårede par mødte hinanden på en sushirestaurant i Trondheim for år tilbage. Sammen har de to døtre, Sylja på syv år og Noor på otte år.

- Området er verdens flotteste. Vi rejser meget rundt i verden, men det er få steder, som kan konkurrere med et her, fortæller 44-årige Gry Molvær til Dagbladet om omgivelserne ved brylluppet.

Den norske skuespiller har sandsynligvis mere end den populære serie at snakke med sine danske 'Game of Thrones'-kolleger om. Han er nemlig uddannet fra den russiske teaterskole GITIS Moscow, som ligger i Aarhus.

11 kommentarer
Vis kommentarer