Gazza-datter: Bedste krop nogensinde

Se billederne: Bianca Gascoigne som attraktiv undertøjs-model

Bianca er for tiden med i 'Celebrity Big Brother'
Bianca er for tiden med i 'Celebrity Big Brother'

Mens hendes far, den tidligere fodbold-helt Paul Gascoigne, kæmper med et fornyet alkohol-problem, der har sendt ham på afvænning endnu en gang, har den 30-årige datter, Bianca, mere held med, hvad hun foretager sig.

Nina Agdal er Danmarks højst profilerede bikinimodel. Hendes karriere tog for alvor fart efter en reklamekampagne for burgerkæden 'Carls Jr.' (Foto: Twitter) Danske kendte - 9. maj. 2015 - kl. 13:11 Se Nina Agdal som nøgenløber

For tiden deltager hun i den britiske kendis-Big Brother, men takket være et vægttab på to kilo på seks uger, er hendes krop nu i en tilstand, hvor der ikke er mangel på model-tilbud.

New shot by the amazing @staceyclarkephotoswimsuit @sianmarie.x

Et billede slået op af Bianca Gascoigne (@biancagascoigne1) den

#HappyNationalBikiniDay from Mykonos

Et billede slået op af Bianca Gascoigne (@biancagascoigne1) den

Og sex-bomben siger pænt 'ja, og tak' - og kryber i det ene lingeri-sæt efter det andet, som hun præsenterer på bedste vis.

Se sex-bomben her

Og hun er meget tilfreds.'

- Jeg lider af krops-dysmorfofobi (ekstremt optaget af sit udseende - red.), så jeg bliver aldrig helt tilfreds med mit udseende. Det er i min natur at finde fejl i min fremtræden. Men jeg er i min bedste form, og jeg er mere lykkelig over min vægt og min krop, end jeg nogensinde har været, siger Gazza-jr.

Foto: All Over Press Spansk fodbold - 22. maj. 2015 - kl. 21:59 Mamma mia! Er hun Ronaldos nye kæreste?

32 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere