Glad Winslet: Jeg fik bryster, numse og en mand, der elsker mig

Modsat sit skuespiltalent er Kate Winslet altid blevet kritiseret for sin kurvede krop. Men det rager den succesfulde superskuespillerinde.

Kate Winslet er mor til tre. (Foto: AP)
Kate Winslet er mor til tre. (Foto: AP)

Selv om hun er en af de mest respekterede skuespillere i filmverdenen, får hendes krop ikke altid samme respekt.

Den anerkendte skuespillerinde Kate Winslet er lige så kendt for sine kurvede former, der har fået mange både flatterende og mindre flatterende kommentarer om, hvorvidt man kan være på filmlærredet, når man ikke opfylder Hollywoods stringente kropsideal.

Se også: Venter tredje barn med tredje mand

Men det er den 39-årige superskuespillerinde fuldstændig ligeglad med, fastslår hun i april-udgaven af magasinet In Style.

- Jeg kan virkelig sige nu, at jeg mere end nogensinde elsker det faktum, at jeg er kurvet, understreger Winslet, der for 16 måneder siden blev mor for tredje gang med sin tredje gemal, forretningsmanden Ned RocknRoll.

Kate Winslet forstår at udnytte sine former og fordele til fulde. (Foto: AP)
Kate Winslet forstår at udnytte sine former og fordele til fulde. (Foto: AP)
 

- Når jeg gennemgår, hvad andre mener om mig, bliver jeg nødt til at vælge en måde at håndtere det på. Jeg fik bryster, numse og en mand, der elsker mig, siger skuespillerinden om sin ofte meget diskuterede krop, der aldrig har været til hinder for andre end onde tunger.

- Jeg har altid kigget på, hvordan min karriere går. Og som jeg ser det, har jeg en utrolig tilfredsstillende og givende karriere, der har intet at gøre min størrelsen på min bagdel, understreger den Oscar-vindende skuespillerinde.

Se også: Kate Winslet: Mit liv er ikke glamourøst

Winslet brød igennem i 1997 i det store kærlighedsdrama 'Titanic' sammen med bedstevennen og skuespilleren Leonardo DiCaprio.

Siden er Winslet blevet en af verdens mest anerkendte skuespillerinder og er den yngste nogensinde til at få seks Oscar-nomineringer. I 2008 triumferede hun endelig, da hun modtog den gyldne statuette for hovedrollen i nazidramaet 'The Reader'.

21 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere